20 / 04 / 2024

satılamayan evler

satılamayan evler

Mükemmel görünmesine rağmen ve değerinin çok altında olmasına rağmen bazı evler satılamıyor. İşte satışa çıkan ama alıcısı çıkmayan o evler....

Kimsenin satın almak istemediği milyon dolarlık evler!

Kimi mafya yüzünden kimisi de kullanışsızlığı yüzünden bir türlü satılamayan milyon dolarlık evler...

Konut satışlarındaki sert düşüş kira fiyatlarını nasıl etkiledi?

Konut satışlarında düşüş devam ediyor. Evini satamayan mülk sahibi evini kiraya veriyor. Satılamayan konutların kiralığa dönmesi ile birlikte kiralarda yüzde 25 gerildi.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Kiralara yüzde 15 indirim yolda!

Hükûmet, konut ve kira fiyatlarının düşürülmesi için yeni adımlar atıyor. Son olarak Türkiye genelinde 4 milyon metrekare arz fazlası nedeniyle kiralanamayan ya da satılamayan ofisin 50 bin konuta dönüştürülmesinin önü açıldı.

TOKİ'den büyük müjde! Başvurmayan pişman!

TOKİ, 560 liradan başlayan taksitlerle 5 ilde bulunan 1.493 konutu satışa çıkardı. 114 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan evler için 240 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Bu evler yüzde 50 daha ucuza satışa çıkıyor! 

Ev sahibi olmak isteyip kısıtlı bütçeye sahip olanlar oldukça ucuza konut sahibi olabiliyor. İşte ihale ile satılan evler…

Sıfır konut stoku 1 milyon 270 bine ulaştı!

2019 yılının üçüncü çeyreği itibarıyla satılamayan sıfır konut stoku ise 1 milyon 270 bine ulaştı

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

İstihale yurt dışına açılacak!

İngiliz girişimci Tyla Angelis, gayrimenkul sektöründe açık artırma sistemini İstihale ile Türkiye'ye getirdi. Yüksek komisyon ücreti talep eden emlakçıları devre dışı bırakan İstihale, aylarca satılamayan gayrimenkullerin bir günde satışını sağlamayı hedefliyor, istihale'nin kurucusu Tyla Angelis,

Konutta yeni model geliştiriliyor!

Gayrimenkule yeni dönem başlayacak. Şirketler tamamlanan konut projelerinde satılamayan evlerin sahibini bulması için yeni bir model geliştiriyor....

Kimsenin satın almak istemediği milyon dolarlık evler!

Kimi mafya yüzünden kimisi de kullanışsızlığı yüzünden bir türlü satılamayan milyon dolarlık evler...

Bankalara gayrimenkul sınırı kalktı!

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeye göre, bankaların öz kaynaklarındaki gayrimenkul oranının yüzde 50’yi aşmaması uygulaması kaldırıldı. Beş yıl içinde satılamayan gayrimenkuller de özkaynakta yer alabilecek.

İşte İngiltere'de yıllardır satılamayan ev!

İngiltere'de satışa çıkarılan 6 odalı ev satılmıyor. Dışıyla büyüleyen evin içi, görenleri şaşırtıyor.

satılamayan evler Haberi

satılamayan evler

Mükemmel görünmesine ve milyonlarca dolar değere sahip olmasına rağmen dünyadaki bazı evleri imkânı olanlar dahi satın almıyor. İçlerinde yıllardır satılamayanlar var fakat bir girişimcinin aklına gelen fikir diğerlerine ilham verebilir.






Ünlü modacı Tommy Hilfiger, 9 senedir satmaya çalıştığı Central Park manzaralı dubleks terasına alıcı bulamıyor. Tommy Hilfiger, süper lüks daireyi eşiyle birlikte 2008 yılında 25.5 milyon dolar bedelle satın almıştı. New York Plaza Hotel'de bulunan çatı dubleksi, Andy Warhol tabloları gibi sanatsal unsurlarıyla dikkati çekiyor. Hilfiger, evi bu hâle getirebilmek için baştan aşağı...