16 / 04 / 2024

satılık gayrimenkul avcılar

satılık gayrimenkul avcılar

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Bankalardaki satılık gayrimenkul sayılarına Kovid-19 dopingi!

Türkiye genelinde ödenemeyen krediler sebebiyle birçok gayrimenkul bankaların oluyor. Bankalar tarafından satışa sunulan gayrimenkul sayısı gün geçtikçe artıyor...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları minimum 399 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Bornova Avcılar Effect satılık!

Konum bilgisine göre Şifa Hastanesine sadece 1 dakika kadar uzaklıkta buluna proje toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Avcılar Effect satılık daireler 2017 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

Avcılar Effect Bornova satılık!

Avcılar Effect Bornova satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

satılık gayrimenkul avcılar Haberi

satılık gayrimenkul avcılar

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de bulunan taşınmazları satışa sunuyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 3 milyon 500 TL olarak belirtiliyor. 



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İstanbul ili, Avcılar İlçesi, Avcılar Mahallesi, Anbarlı Mevkii, 21245 Parselde kayıtlı,A1 Blok, 1. Bod.+Zemin Kat, 2 Nolu Bağımsız Bölüm, 200/9292 Arsa Pay/Paydalı, Dubleks Daire nitelikli taşınmaz satışa çıkarılmıştır. Bilirkişi raporuna göre; Ana gayrimenkul; İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Avcılar Mahallesi, Ambarlı Mahallesi, 21245 parselde (Eski: 19766 Parsel) Kayıtlı, ARSA Nitelikli, 9.292,66 m2 alanlı, Kat irtifaklı Ana taşınmaz ve üzerinde betonarme karkas sistemle, blok nizamlı inşa edilmiş olan A-1, A2, A-3, A4, B-1, B-2, B-3, B4, C Bloklardır.

A tipi blokların her birinde, 6’şar adet, B tipli...