27 / 04 / 2024

Şehit Özgür Gümüş

Şehit Özgür Gümüş

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Piyasa uzmanı Özgür Demirtaş'ın yaptığı paylaşım Türkiye gündemine bomba gibi düştü

Ekonomi dehası Özgür Demirtaş, sosyal medyada gündeme gelen ve en çok konuşulan TÜİK'in yayınladığı istatistiği, 'Çok ama çok acı bir istatistik' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. İşte haberin detayları.

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Gümüş bugün ne kadar? İşte 28 Mart 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcılar altından sonra en çok tercih tercih ettikleri yatırım enstrümanlarından biri de gümüştür. Gümüşün gramı geçen haftanın son işlem gününü 12,48 liradan tamamladı. Peki bugün gümüş ne kadar? İşte 28 Mart 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 21 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 18 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımı yapanlar dikkat! Gümüş tırmanışa geçti!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 17 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

Milyonlarca yatırımcının yakından takip ettiği altın ve gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gündemde yer alan Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Peki bu süreç altın ve gümüş fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Gül tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Şehit Özgür Gümüş Haberi

Şehit Özgür Gümüş

Vali Çiçek, Ergani ilçesinde 12 Ekim 2015'te zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan Gümüş için Fethiye ilçesinin Çamköy Mahallesi'nde düzenlenen mevlide katıldı.


Çiçek, daha sonra AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve öteki ilgililerle şehidin evini ziyaret etti.


Şehidin eşyalarının bulunduğu odayı gezen Çiçek, şehidin babası İsmail, eşi Nalan, 8 yaşındaki kızı Ayşe ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf Gümüş ile bir süre sohbet etti.


Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk milletinin geçmişten bu yana şehidini kalbinde taşıdığını söyledi.


Burada önem teşkil edenin, şehidin emaneti olan başta vatanı, bayrağı ve yakınlarının sahiplenmesi olduğunu belirten Çiçek, "Özgür kardeşimiz bu vatan için şehit oldu. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Biz...