23 / 04 / 2024

şehr-i bahar konutları bağcılar

şehr-i bahar konutları bağcılar

18 ay sıfır faizle vadelendirmenin yapıldığı Şehr-i Bahar projesinde daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarının teslimi yapıldı!

Arnavutluk'ta yaşanan 6.3 şiddetindeki depremde 17 bin kişi evlerini terk etmişti. Türkiye, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sonrasında 522 adet deprem konutu inşa etti. Konutların teslimleri gerçekleştirildi.

İklim değişikliğinin etkilediği alanlardaki konutlar boşaltılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de iklim değişikliğine neden olduğu sel ve taşkın felaketlerinin etkilerinin hissedildiği alanlarda bulunan konutları boşaltacaklarını söyledi.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesinin detayları belli oldu!

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı. 63 dönümlük bir alanda uygulanacak olan proje az katlı olarak tasarlandı...

şehr-i bahar konutları bağcılar Haberi

şehr-i bahar konutları bağcılar

İstanbul Bağcılar'da yükselen Şehr-i Bahar, Poyak İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.



2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Şehr-i Bahar Evleri'nde, 18 ay sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Aralık 2013'te gerçekleşecek.


Konutların alanlarının 111 metrekare ile 116 metrekare arasında 2+1, 137 metrekare ile 150 metrekare arasında 3+1 olarak tasarlandığı Bağcılar Şehr-i Bahar'da 2+1'ler 270 bin TL ile 300 bin TL, 3+1'ler 330 bin TL ile 477 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile satılıyor.




Süs havuzları, spor merkezi, açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna gibi sosyal imkanların yer aldığı Şehr-i Bahar Konutları Bağcılar'da, 92 daire ve 5 ticari birim bulunuyor. Projede daireler ankastre ocak, bulaşık makinesi, klima, davlumbaz ve ankastre fırın ile birlikte teslim edilecek.


0212 550...