19 / 04 / 2024

şehzadeler imar

şehzadeler imar

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, mevcut imar planlarının geçersiz olacağını ifade etti. Çöllü, halkın isteklerini ön planda tutarak yeni imar planı hazırlayacaklarını belirtti...

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

Yunusemre ve Şehzadeler için imar toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, DSİ (Devlet Su İşleri) 2. Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak imar çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Şehzadeler'in kalbine imar neşteri!

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Şehzadeler’ e yeni kapalı modern Pazar yeri kazandırılması ile ilgili imar maddesi oy birliği ile kabul edildi

Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri geliyor!

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri kazandırılması ile ilgili imar maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu!

Şehzadeler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek.

Ömer Faruk Çelik: Manisa'nın yeni imar planına ihtiyacı var!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadelerde yapılacak olan imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Bugün Manisa'mızda imar planı çok önemli bir ihtiyaç ve bir an evvel olmalı." dedi.

şehzadeler imar Haberi

şehzadeler imar

Seçim ziyaretlerine devam eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü. MHP Şehzadeler îlçe Başkanı Çağrı Tuatay ile birlikte Kütahyalılar Derneği'ni ziyaret etti. Özellikle imar planı ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Çöllü, planla ilgili kimsenin kaygılanmaması gerektiğini, yeni planın halkla birlikte yapılacağını söyledi. Çöllü, "Bana özellikle Kütahyalı kardeşlerimizin oturduğu bölgede imar sorunu ile ilgili talepler geliyor. Bu konu bildiğiniz gibi mevcut belediyemiz tarafından irdelendi ama muhalefetin halktan yana tavır almaması nedeniyle anlaşılamadı" dedi. MHP'li bir aday olarak. 


MHP'li bir belediyenin yeni imar planı yapacağını vurgulayan Cem Çöllü, şöyle konuştu: "Ben. imar planı yapılırken, halkın kaygılarının dikkate alınacağının sözünü veriyorum. Biz, halkın istekleri dışında bir icraatta bulunmadık, bundan sonra da bulunmayacağız. Yeni bir imar planı yapılırken halkın istekleri ön planda tutulacak...