25 / 04 / 2024

Self İstanbul satışları ne zaman

Self İstanbul satışları ne zaman

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Haziran ayında konut satışları neden düştü?

İstanbul’da 2019'un ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 18 bin negatif farkla 91 bin 561 konut satıldı. Gayrimenkul Broker’ı Kemal Keskin; Haziran ayı verileri doğrultusunda ilk 6 aylık konut satışlarını değerlendirdi.

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 düştü!

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 16 058 konut satışı ve %17,9 ile en yüksek paya  sahip oldu. 

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Self İstanbul satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

Self İstanbul bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Self İstanbul satışları ne zaman Haberi

Self İstanbul satışları ne zaman

Mart ayında satışların başlayacağı Karden İnşaat Self İstanbul projesi 609 konut ve 58 dükkandan meydana geliyor. Projede ticari üniteler blokların altında olacak.


1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Karden İnşaat Self İstanbul projesinde anahtar teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.  


Karden İnşaat Self İstanbul nerede?


Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor.  Projenin satış ofisi olarak, Sembol İstanbul'un satış ofisi kullanılıyor


Self İstanbul'da yürüme yolları, fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Projede 85 peyzaj alanına sahip. 



Self İstanbul Esenyurt satış ofisi

Tel: 444 61 10

Web: http://www.selfistanbul.com.tr/

Pınar...