26 / 04 / 2024

Sembol İnşaat 2015

Sembol İnşaat 2015

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Türk inşaatçıları Astana 2017 Expo’ya damga vurdu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar, bugünkü yazısında Astana 2017 Expo’sunu değerlendirdi. Munyar, yazısında ''Nur Alem”i Sembol İnşaat’ın yapması, Astana 2017 Expo’suna damga vurduğumuzu ortaya koyuyor'' ifadelerini kullandı.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sembol İnşaat geleceğin projelerine imza atacak!

Astana'da şehrin simgesi olan birçok yapıyı hayata geçirdiklerini dile getiren Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin, Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer aldıklarını vurguladı.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

YDA İnşaat 2015 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticare A.Ş.2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi. İşte toplantıda alınan kararlar ve diğer detayları...

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Enka İnşaat 2015 yılına ait faaliyetleri gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Sembol İnşaat 2015 Haberi

Sembol İnşaat 2015

Astana kentinin inşasında şehrin simgesi olan pek çok yapıyı hayata geçiren Sembol inşaat, EXPO 2017 projesinin de 80 metre çapında ve 94 metre yüksekliğinde tümüyle çelik, titanyum, alüminyum ve dev küresel camlarla içinde rüzgar türbini olan bir küreyi hayata geçirecek. Sembol İnşaat, sergi merkezi ve daha sonra teknoloji müzesi olarak kullanılacak olan bu yapının yanında aynı sahada kongre salonu, sanat merkezi, açık ve kapalı konser salonları gibi kültür ve sosyal amaçlı binanın da inşaatını gerçekleştirecek. 


Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten Sembol İnşaat Kurucusu Fettah Tamince, projeyle ilgili "Bu ülkede uzun yıllardan bu yana var olarak, bir çok önemli yapıyı başarıyla şehre kazandırmamız böylesine önemli bir projenin liderliğini yapmamızı sağladı. EXPO 2017 Future Energy...