16 / 04 / 2024

Seracettin Şahin kim

Seracettin Şahin kim

Sultanahmet'teki İbrahim Paşa Sarayı'nın altında bulunan tarihi hipodromun batı tribünleri sergilenmeye başladı. Bizans dönemine ait 40 bin kişilik hipodromun batı kademeleri yapılan titiz kazı sonucunda gün yüzüne çıkmıştı.

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Necati Şahin: Bursa'da kaplıca kültürü yeniden canlanacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’ nın termal merkezi olacağını söyle di...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Şahin, Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğini söyledi.

Mustafa Şahin: İnşaat sektörü her zaman üçüncü planda kalıyor!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu kahvaltı etkinliği düzenledi. Mustafa Şahin, inşaat sektörünün Türkiye'nin ekonomik ve sosyal anlamda çok ağır bir yükünü taşımasına rağmen her zaman üçüncü veya dördüncü planda kaldığını ifade etti.

Necati Şahin kimdir?

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin kimdir? Necati Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in biyografisi...

Necati Şahin: Her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa'da çok merkezli bir kent yönetimi oluşturmayı planladıklarını" belirterek, "Her ilçenin kendine has özellikleri var. Biz bu özelliklere göre her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız" dedi.

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Necati Şahin: Bursa'nın toplu ulaşımını yer altına alacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa’nın temel meselelerinin başında toplu ulaşım ve trafiğin geldiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilk el atacakları konunun ulaşım ve trafik olacağını söyledi...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Cem Cenk Şahin: Menderes'te cami ve cemevi inşaatı yapacağım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi...

Kira vergisini kim öder?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergiye tabi tutuluyor. bu vergiyi her kira geliri elde eden ev sahipleri ödemiyor. Peki, kira vergisini kim öder?

Seracettin Şahin kim Haberi

Seracettin Şahin kim

Sultanahmet'teki İbrahim Paşa Sarayı'nın altında bulunan tarihi hipodromun batı tribünleri sergilenmeye başladı. Bizans dönemine ait 40 bin kişilik hipodromun batı kademeleri yapılan titiz kazı sonucunda gün yüzüne çıkmıştı. 


Hipodromun Türk İslam Eserleri Müzesi binasının altında yer aldığını anlatan müze müdürü Seracettin Şahin, iki yıl önce mevcut bölümün kazan dairesi olarak kullanıldığını söyledi.


İLK KUR'AN NÜSHALARI


Müze de koleksiyona eklenen yeni eserler arasında Kur'an-ı Kerim'in ilk nüshaları olarak kabul edilen 'Şam Evrakları' yer alıyor. Şahin "Kutsal emanetlerin müzede sergilenmesinden sonra ziyaretçi sayımızda artış oldu" dedi. 


Yeni...