23 / 04 / 2024

Seramiksan Betostone

Seramiksan Betostone

Seramiksan, digital baskı teknolojisiyle dokuları yüzeylere yansıtarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. Bu anlayışla kaplama sektöründe son trendlerden olan brüt beton görüntüsü de Betostone ile mekanlara kusursuz bir şekilde taşınıyor.

Seramiksan Betostone ile loft stilin beton dokusu mekanlara yansıyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Betostone serisi ile mekanlara beton dokusunu seramik şıklığı ile taşıyor. Seramiksan Betostone ile loft stilin beton dokusu mekanlara yansıyor.

Koronavirüs inşaat sektörünü etkileyecek mi?

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar yaptığı açıklamada, "Koronavirüsten dolayı başta turizm olmak üzere birçok sektör etkilenecek. Turizmin etkilenmesi inşaat sektörünün de etkilenmesi demek" dedi.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Betostone Haberi

Seramiksan Betostone

Betonun doğal görünümü ve dokusunun seramiğe işlendiği Betostone yer ve duvar karoları, loft mekanlar yaratmanıza yardımcı oluyor.


Doğadan aldığı ilhamı hayatla buluşturan Seramiksan, digital baskı teknolojisiyle dokuları yüzeylere yansıtarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. Bu anlayışla kaplama sektöründe son trendlerden olan brüt beton görüntüsü de Betostone ile mekanlara kusursuz bir şekilde taşınıyor.



Yüksek teknolojinin kullanıldığı ürün çeşitliliği ve farklı tasarımları ile sektöre renk katan Seramiksan, yeni tasarımıyla da dikkat çekiyor.  Betostone ile mat ve doğal bir görünümü tercih edenler için vazgeçilmez bir alternatif sunuluyor. Betona göre estetik oluşu, tasarımın ustalıkla seramiğe yansıtılması, temizlik ve pratikliği ürünü ayrıcalıklı kılıyor.


Betonun doğal rengiyle birlikte desenlerinin bir sanatçı titizliğiyle seramiğe işlendiği Betostone Block ile de tasarım bütünlüğü sağlanıyor.


Betostone, banyo, mutfak gibi ıslak zeminlerde ve balkon, teras gibi...