25 / 04 / 2024

serdar uygur

serdar uygur

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Serdar Uygur, 2007 yılının inşaat sektörü açısından iyi geçmediğini söyledi.

Mustafa Serdar Ataseven: RES, çevreci enerji kaynağıdır!

Mustafa Serdar Ataseven: 'RES, çevreci enerji kaynağıdır' dedi. Urla'nın Ovacık Mahallesi'ndeki projenin yürütmesinin, Danıştay 14. Dairesince durdurulması, RES'lerin doğaya ve çevreye etkilerini yeniden gündeme getirdi

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgar yatırımcılar inşaat izninde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği ( TÜREB ) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven rüzgar enerjisi yatırımlarının inşaat süreci ile ilgili izinlerde sıkıntılar yaşadığından bahsetti. İşte yazının devamı...

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Serdar İnan: Sign of the city rekabeti arttıracak!

Sign of The City Awards’da, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “Bu sene ilk kez ödüllerini dağıtan yarışmanın yeni projelerde rekabeti arttıracağına ve en iyisini yapma isteğini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Serdar Yılmaz: Konutlara ihtiyaç olduğu sürece piyasa talebi yaratacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnsay Yapı Serdar Yılmaz konutlara olan ihtiyaçtan ve bunun piyasaya yansımalarından bahsetti...

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

Murat Serdar Kırçıl kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi İnşaat Mühendisi Murat Serdar Kırçıl kimdir? Murat Serdar Kırçıl, hangi işlerde görev aldı?

İzmit Serdar Mahallesi’ne KOMEK ve Bilgievi açıldı!

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

Serdar İnan: OnaltıDokuz gökdelenleri yıkım kararı ile ikinci hata yapılacak!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un tarihi dokusunun korunamadığına dikkat çekti. İnan, OnaltıDokuz gökdelenlerine önce ruhsat verilerek hata yapıldı, şimdi yıkım kararı ile ikinci bir hata yapılacak dedi...

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Uygur Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Karataş, Dilek Uygur tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Eylül'de Avcılar, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

serdar uygur Haberi

serdar uygur


Uygur, yaptığı açıklamada, inşaat sektörü açısından, 2007 yılının, 2006 yılından daha kötü bir yıl olarak geçtiğini, büyük umutlarla girdikleri 2007 yılında umduklarını bulamadıkları için beklentilerinin 2008'e kaldığını belirtti.


2007'nin genel olarak sektör açısından verimsiz bir yıl olduğunu savunan Uygur, "başta çimento ve demir olmak üzere inşaat malzemelerine yüzde 30'lara varan oranlarda zam yapıldı. Tek haneli rakamlara indiği belirtilen enflasyonun, sektörümüzde daha fazla artması, girdi maliyetlerinin artması nedeniyle sıkıntı yarattı" diye konuştu.


Uygur, konut kredilerine uygulanan faiz oranlarının artmasının, özellikle konuta olan ilgiyi azalttığını, bu durumun da sektörü olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.


Emek yoğun bir alan olan inşaat sektörünün, Türkiye için hayati öneme sahip olduğuna dikkati...