26 / 04 / 2024

Serra Seramik yeni ürünleri

Serra Seramik yeni ürünleri

Serra Seramik, birbirinden şık karo koleksiyonuyla her zevke uygun alternatifler sunuyor. Serra Seramik’in en şık modellerinden biri olan Cadoro, aydınlık ve ferah mekanlara imza atıyor.

Sade şıklığın simgesi Varoque ile evlerinizin havasını değiştirin!

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik, birbirinden şık koleksiyonlarıyla mükemmel mekanlar yaratıyor. Sadeliğin şıklığı temasıyla öne çıkan modeli Baroque, pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çekiyor.

Serra Seramik yeni koleksiyonu Morn serisi'ni tanıttı!

Yeni ve çarpıcı ürünler geliştirmeye devam eden Serra Seramik, farklı dokuları ve 4 ayrı renk seçeneği dikkat çeken Morn serisi ile yaşam alanlarında benzersiz ve asil bir görünüm yaratıyor...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Çanakkale Seramik,Savoy ile toprak tonlarını mekanlara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Savoy’ ile toprak tonlarının sıcaklığı ve doğallığını mekanlara taşıyor.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Çanakkale Seramik Etoile ile şık ve romantik banyolar!

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Etoile’ ile bahar aylarının canlandırıcı ve pozitif etkisini banyolara taşıyor.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Serra Seramik yeni ürünleri Haberi

Serra Seramik yeni ürünleri

Özel tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan seramik markası Serra Seramik, birbirinden şık karo koleksiyonuyla her zevke uygun alternatifler sunuyor. Serra Seramik’in en şık modellerinden biri olan Cadoro, aydınlık ve ferah mekanlara imza atıyor. 



Özgün tasarımlarıyla mükemmelliği evlere taşıyan Serra Seramik, birbirinden şık seramik karolarıyla her zevke özel seçenekleri ile dikkat çekiyor. Özenle tasarlanan farklı renk, doku ve desenlere sahip Serra Seramik karolar, kullanıldığı mekanları baştan yaratıyor.


Serra Seramik’in en beğenilen modellerinden biri Cadoro; sedef beyaz, altın, Ramage Dekor sedef beyaz ve Ramage Dekor altın ile müşterilerine farklı renk seçenekleri sunuyor. Gözalıcı görünümü ile şıklık ve görkemi bir araya getiren model, zengin bir görünüme sahip.


Modelin 60 x 60 cm’lik yer ve 30 x 90 cm’lik duvar karoları zerafetin evlerdeki temsilcisi oluyor. Yer...