28 / 03 / 2024

seyhan kira yadımı

seyhan kira yadımı

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binadaki hak sahiplerinden koşulları taşıyanlara kira yardımı veriliyor. Peki, yeni düzenlemeler ile kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir?

2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri!

2015 Ocak ayında kentsel dönüşüm kira yardımlarında birtakım düzenlemeler yapıldı. Peki, kira yardımı başvuru koşullarında neler değişti? İşte 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015 nasıl yazılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapısını yıktıran hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Yalova'da bu ay 82 bin 758 TL kira yardımı verildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 278 hak sahibine toplam 82 bin 758,62 TL Haziran ayı kira yardımı hak sahiplerinin hesabına yatırıldı.

Kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında kira yardımı yer alıyor. Peki, kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahipleri, Bakanlık tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

Kentsel dönüşümde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veya riskli binalarda yaşayan vatandaşlara talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

seyhan kira yadımı Haberi

seyhan kira yadımı

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Adana Seyhan'da hayat arkadaşı tutuklanan Şükran Çelik sokakta kaldı.

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Seyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sokakta kalan aileye yardım için düğmeye bastı.

Yaşamını parkta sürdüren Şükran Çelik, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Çocuklarımın yaşları küçük olduğu için çalışamıyorum. Evimin kirasını ödeyemedim, evden çıkardılar, bir süre parkta yaşadım. Sosyal yardımlaşmadan geldiler, Allah onlardan razı olsun. Ev gösterdiler çocuklarımdan dolayı uygun değildi. Daha sonra bir ev daha gösterdiler ve onu tuttular, Allah razı olsun, bugüne kadar hep onların şemsiyesi altındaydık."

Sosyal yardımlaşma kira yardımı nasıl...