25 / 04 / 2024

seyrantepe stadının temeli atıldı mı

seyrantepe stadının temeli atıldı mı

Galatasaray Kulübü'nde çalışmaları yıllardır süren Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin temel atma töreni, büyük bir katılımla yapıldı.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da geçen yıl mayıs ayında temeli atılan yeni stadın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

İzmir'de 3 yeni stadın temeli yarın atılacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli yarın atılacak. Temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak.

İzmir'de 3 yeni stadın temeli 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de kentte yapımına hazırlanan 3 stadın temelini atacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın temeli bu yıl atılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 19 Mayıs Stadı'nın bu yıl yıkılarak, yenisinin yapılacağını söyledi. Gökçek, " Ümit ediyorum ki bu yıl içinde temelleri atılır. Yeni stat birkaç yıl içinde de tamamlanacaktır." dedi.

Ankara Eryaman Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Eryaman'da yapılacak 20 bin seyirci kapasiteli stadın temeli, yarın düzenlenecek törenle atılacak. Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre temel atma töreni saat 11.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla yapılacak.

1943 yılında Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış!

1943 yılında Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış. İstanbul Valisi Lütfi Kırdar'ın riyaseti ile temel atma töreni gerçekleştirilmiş.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Karşıyaka Stadı'nın temeli ne zaman atılacak?

İzmir Karşıyaka'da 15 bin kapasiteyle yenilenecek ilçe stadının temeli 24 Mayıs'ta atılacak. O tarihte Manisa ve İzmir'de miting yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da temel atma törenine katılacağı konuşuluyor.

Antalya Arena Stadı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Yapımı yılan hikayesine dönen ve temeli önceki yıl atılan yeni stadın inşası, devam ediyor. Stadyum inşaatının yüzde 85'inin tamamlandı.

seyrantepe stadının temeli atıldı mı Haberi

seyrantepe stadının temeli atıldı mı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Erentalu-Alke firması tarafından, Aslantepe mevkisinde yapılacak ve 24 ayda tamamlanacak tesisin temel atma törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, genel sekreter Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, camiadan çok sayıda kişi ve davetliler katıldı.


Toplam 52 bin seyirci kapasiteli stada sahip olacak kompleksin temel atımı için hazırlanan butonlara, TBMM Başkanı Köksal Toptan ile diğer davetliler birlikte...