18 / 04 / 2024

seyyar enerji desteği

seyyar enerji desteği

Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, " Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma " projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı...

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Enerji tasarruflu evlere kredi desteği!

BDDK bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklikler yaptı. Yeni düzenlemeye göre enerji tasarrufu yüksek olan ‘A sınıfı’ konutlara yüzde 90’a kadar kredi desteği verilecek.

Yeşil otellere 138 milyon TL enerji indirimi desteği!

Çevreye duyarlılığını arttırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Bakanlık, 2 bin 475 turizm işletmesine, 138 milyon lira enerji indirimi desteği sağladı.

Nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar'a göre nükleer enerji santrali yatırımlarına devlet desteği geldi..

Aksa 3. köprüye enerji desteği sağlıyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye'yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü'ne Türkiye'nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü’ne Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Muratpaşa Belediyesi konutlarda enerji verimliliği projesi başlattı!

Muratpaşa Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle Enerji Verimliliği projesi başlattı. Projenin harita ve envanter aşaması tamamlandı.

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Maslak ve Ataşehir'de inşa edilen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı. Satış süreci devam eden projenin kampanyası kapsamında ödeyecekleri peşinat tutarını daire sahipleri belirliyor.

Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği!

Satış süreci devam eden Sur Yapı Vitrin projesi "Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği" sloganıyla yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015!

2015 yılında uygulanacak, Enerji verimliliği kanununun 10 ucnu maddesine göre idari para cezalarına ilişkin tebliğ, 7 Şubat 2015 tarihinde 29260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015...

Sur Yapı'dan konut desteği başladı!

SUR Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı İdilia konut desteği kampanyası!

Sur Yapı İdilia projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. İşte Sur Yapı İdilia konut desteği kampanyası...

seyyar enerji desteği Haberi

seyyar enerji desteği


Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı.


İl Müdürü Hamit Aygül, dağıtım töreninde, gezginci arıcıların teknolojiden uzak çadır veya baraklarda yaşadığını, göçerlerin de yılın 6-7 ayını zor şartlarda geçirmek zorunda kaldığını belirtti.


Gezginci arıcıların ve göçerlerin zorlu yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla İl Özel İdaresi'nin desteğiyle "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi başlattıklarını ifade eden Aygül, proje kapsamında kura ile tespit edilen üreticilere, güneşten elektrik enerjisi üreten ve depolayan cihaz verildiğini söyledi.


Sistemin, her türlü arazi şartlarında rahatlıkla kullanabildiğini vurgulayan Aygül, "Sistem, çevre dostu, temiz enerji kaynağıdır, ücretsiz elektrik elde edilir, istediğiniz yere taşınabilir. Cep telefonu şarj edilebilir, gece boyu çadır aydınlatılabilir. Diz üstü bilgisayar çalıştırılabilir. Günde...