24 / 04 / 2024

Sicilyada 1 euroya evler

Sicilyada 1 euroya evler

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Tün dünyanın merakla beklediği Fed faiz kararından sonra dolar yükselişe geçerken euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu?

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İtalya kasabalarındaki çok sayıda ev 1 Euro'ya satılıyor!

İtalyan kasabalarında dış göç nedeniyle tamamen boşalan kasabalardaki evler 1 euroya satılıyor.

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

İtalya'da 1 euroya satılık villa!

İtalya'da dünyanın neresinde olursa olsun 1 euroya villa önerisinden sonra şaşırtan karar verildi. 

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Sicilya'daki 11 bin ev internetten 1 Euro'ya satılıyor!

İtalya Sicilya'da yer alan Mussomeli Belediyesi, beldeyi ‘canlandırmak’ için bir proje başlattı. Tam 11 bin ev, internet üzerinden 1 euroya satışa çıkarıldı...

Dusko Tosic Sırbistan’daki villasını 1 milyon euroya yeniletti!

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Alp Kırşan Bodrum'dan 1 milyon euroluk villa aldı!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Bodrum’da 1 milyon euroya yatırım amaçlı villa satın aldı. İddiaya göre, aynı ev için daha önce Gülşen kapora vermişti.

Tarkan, Seyşeller'de günlük 1.600 euroya villa kiraladı!

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro

Limak Çimento'dan Afrika'ya 1 milyar euroluk yatırım!

Afrika pazarına Mozambik ve Fildişi Sahili'ndeki yatırımlarıyla giren ilk Türk çimento grubu Limak Çimento, bu kıtada üç ayrı ülkede 1 milyar euroya kadar çıkabilecek büyük bir satın almaya hazırlanıyor.

Sicilyada 1 euroya evler Haberi

Sicilyada 1 euroya evler

İtalya Troina Belediye Başkanı Sebastiano Fabio Venezia, terk edilen bakımsız evlerin satılması için özel çok dilli çalışma grubu ve HouseTroina online emlak ajansıyla anlaştı. Sputniknews'te yer alan habere göre; Belediye, Ocak sonunda 30 evi 1 euro fiyattan satışa sunacak. Daha sonra, belediyenin mülkiyetine geçmesi beklenen 100 evin daha satışa sunulması planlanıyor.

Söz konusu evleri satın almak için bir takım şartlar da talep ediliyor. Troina’da evi satın alan kişi ayrıca 5 bin Avro depozito ödemeli ve evi tamir etmeli. Tamir için, evi satın aldığı günden itibaren 3 yıl süre veriliyor. Bu süre içinde evi tamir edenler depozitoyu geri alabilecek.

Ayrıca Belediye, ev yenileme maliyetinin bir kısmını – en fazla 15 bin Avro – karşılamaya, ayrıca enerji verimliliği çalışmaları için 10 bin Avro...