25 / 04 / 2024

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Tün dünyanın merakla beklediği Fed faiz kararından sonra dolar yükselişe geçerken euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu?



Şerife Aydın

Dün açıklanan ABD faiz kararıdan sonra dolar kuru yükselişe geçti. FED Başkanı Jerome Powell faiz kararının beklentiler doğrultusunda 75 baz puan olarak açıkladı.

Piyasaların beklentisi yönünde açıklanan faiz kararından sonra dolar gelişmiş tüm ülke para birimleri, özellikle euro karşısında değer kazandı.

Dolar resmen euroya çelme takarken 2021'deki seviyesine kadar yükseldi. Dolar zirveye adım adım yaklaşırken euro kuru değer kaybetmeye devam ediyor. Peki şimdi 1 euro ne kadar oldu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön