26 / 04 / 2024

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Tün dünyanın merakla beklediği Fed faiz kararından sonra dolar yükselişe geçerken euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu?



FED FAİZ KARARI SONRASI DÖVİZ KURLARI

Dün saat 21:00'da Fed faiz kararını açıkladı. Fed faiz kararının açıklanmasının ardından piyasalarda hareketlilik başladı.  Dolar kuru yükselişe geçerken diğer para birimleri başta euro olmak üzere değer kaybetti. Euro dolar paritesi yüzde 1 seviyelerinden 0,98 seviyelerine kadar düştü.

Öte yandan altın fiyatlarında da sert gerileme gözlemlendi. Ons altın fiyatı 1661 dolar seviyesine kadar düştü. Dolar ons altın tarafında baskıya neden olurken diğer altın çeşitleri de ons altındaki düşüşün etkisi ile gerilemeye devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön