19 / 04 / 2024

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Tün dünyanın merakla beklediği Fed faiz kararından sonra dolar yükselişe geçerken euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu?



TÜRKİYE CUMHURİTETİ MERKEZ BANKASI KARARI BEKLENİYOR

Bu hafta piyasalar için 2 kritik gelişme takip edilecekti, birincisi FED faiz kararı dün açıklandı, ikincisi ise bugün açıklanacak olan Türkiye Cumhuiyeti Merkez Bankası faiz kararı. Bu iki kritik karar piyasalar üzerinde büyük role sahip.


1 EURO ŞİMDİ NE KADAR?

Euro kuru önceki kapanışını 0,28'lik artışla yaparak 18,0656 TL seviyelerinde kapanışını gerçekleştirmişti. Euro dün 18,0515 TL alış fiyatından, 18,0798 TL satış fiyatından işlem gördü.

Euro/TL şimdi ise  18,08 TL alış, 18,17 TL satış fiyatından el değiştiriyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön