19 / 04 / 2024

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü Oda Otomasyonu Global Ürün Yönetimi Lideri Adrian Naef

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü Oda Otomasyonu Global Ürün Yönetimi Lideri Adrian Naef

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonunu ve kompakt oda modüllerini iş ortaklarına tanıttı. Katılımcılar konusunda merak ettiklerini uzmanlara sorma ve DXR2 uygulamalarının demosunu inceleme imkânı buldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Siemens çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi!

Evlerdeki en büyük yardımcılarımızdan biri olan çamaşır makineleri yenilenen teknolojileri ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenler için Siemens'in uygun fiyatlı ürünleri dikkat çekiyor. Peki, Siemens çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda konuştu. Kurum, Türkiye'de 450 bin müteahhit olduğunu, bu sayı ile Türkiye'nin dünya genelinde ikinci sırada yer aldığını kaydetti.

Akıllı bina teknolojilerinde fonksiyonelliğin sınırı yok!

Akıllı bina teknolojileri lüks değil, ihtiyaç.” diyen Hager I Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, sektörle ilgili merak edilenlere yanıt verdi.

Siemens, Bina Teknojileri Partner Konferansı düzenlendi!

Siemens Bina Teknolojileri bölümü, Haziran’da çözüm ortaklarını bir araya getirerek yeni işbirlikleri yaratmak ve sinerji oluşturmak amacıyla ilk Bina Teknolojileri Partner Konferansı’nı düzenledi.

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu'nu tanıttı!

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonunu ve kompakt oda modüllerini iş ortaklarına tanıttı. Katılımcılar konusunda merak ettiklerini uzmanlara sorma ve DXR2 uygulamalarının demosunu inceleme imkânı buldu.

ID Bina Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ID Bina Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi, İlhan Coşkun ve Dinçer Yılmazçetin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burhan Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Smart Bina Teknolojileri ve Enerji Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Bina Teknolojileri ve Enerji Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Gür tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü Oda Otomasyonu Global Ürün Yönetimi Lideri Adrian Naef Haberi

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü Oda Otomasyonu Global Ürün Yönetimi Lideri Adrian Naef

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, İstanbul’da gerçekleştirilen Desigo V6 ve DXR2 etkinliği ile Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonunu ve kompakt oda modüllerini iş ortaklarına tanıttı. Siemens AG Bina Teknolojileri Bölümü’nden satış ve pazarlama yöneticilerinin katılımıyla 18 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen lansman toplantısında, bina otomasyonlarına yönelik proje geliştirme çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan Desigo V6 ve kompakt oda modülleri katılımcıların beğenisini kazandı.


Akıllı enerji yönetimi sayesinde yenilikçi enerji tasarrufu seçenekleriyle düşük enerji tüketimi sağlayan ve aynı zamanda da konfordan ödün vermeyen Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonu Desigo V6 ile gelen özellikleri, Siemens İsviçre Bina Teknolojileri Bölümü Desigo Lansman Müdürü Catherine Vermeersch iş ortaklarıyla paylaştı. Siemens Türkiye Bina Teknolojileri Çözüm Ortakları Kanalı Satış Yöneticisi Fahri Cem Uzun, bina...