25 / 04 / 2024

sika Ortadoğu Bölge Müdürü bora yıldırım

sika Ortadoğu Bölge Müdürü bora yıldırım

Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Bora Yıldırım'ı,Ortadoğu Bölge Müdürü olarak atadı. Yıldırım, Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki başarısından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi..

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

İşte İzmir'de deprem riski taşıyan bölge!

İzmir’de yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalar yapan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “İzmir’de deprem riski taşıyan bölge ise doğu batı yönüne uzanan Narlıdere Çataldağı’nı biçen fay hattındadır. Samos depremi bu fay hattındaki stresi düşürmüştür” diye konuştu.

Şeker Finansal Kiralama'nın Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatma kararı tescillendi!

Şeker Finansal Kiralama tarafından Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesinin kapatma kararı alındı, kapatma işlemi 17 Haziran 2020 tarihinde tescil edildi...

Olimpos Koruma Amaçlı İmar Planı'na bölge halkından destek!

Olimpos'la ilgili hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı'na bölgede oturanlar ve pansiyon işletenlerden tam destek geldi. Bölge sakinleri, bu durumun Olimpos'u kurtarma projesi olduğunu belirtti...

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

Gelir dağılımında en adaletsiz bölge İstanbul!

2018 yılında Doğu Marmara, gelir dağılımında en adil bölge olurken, İstanbul ise gelir dağılımında en adaletsiz bölge olarak kayıtlara geçti.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

sika Ortadoğu Bölge Müdürü bora yıldırım Haberi

sika Ortadoğu Bölge Müdürü bora yıldırım

1 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapı kimyasalları ve endüstriyel yapıştırıcılar sektörünün dünya lideri İsviçre merkezli Sika Grubu, 2009 yılından bu yana Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Bora Yıldırım'ı,Ortadoğu Bölge Müdürü olarak atadı.

Sika Grubu’nun Ortadoğu Bölgesi içerisinde, Türkiye ve Orta Asya ülkelerini de kapsayan ve toplam nüfusu 580 milyon kişi olan 20 ülke ve 14 Sika şirketi yer alıyor. Yeni görevini Sika Türkiye ofisinden yürütecek olan Bora Yıldırım bu atama ile birlikte, Sika global yapılanması içerisindeki en büyük bölge olan ve 60 ülkeyi kapsayan EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi’nin Su Yalıtımı Hedef Pazar Müdürü sorumluluğunu da üstlenecek.

Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden lisans, Marmara Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip olan Bora Yıldırım, çalışma yaşamına şantiye ve saha...