29 / 03 / 2024

Şile Kültür Merkezi

Şile Kültür Merkezi

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Şile Kültür Merkezi Aralık'ta açılıyor!

Şile Kültür Merkezi Aralık ayında tam kapsamlı olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Aralık ayında görücüye çıkacak olan kültür merkezimizde Şileli hemşerilerimiz etkinliğe doyacak.

Şile Kültür Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konser etkinlik alanı ve sinema salonu bulunmayan Şile'nin heyecanla beklediği Şile Kültür Merkezi'nde sona gelindi. Bahar ayları içinde açılacak olan Şile Kültür Merkezi'nde 500 kişilik konser salonu bulunacak.

Şile Kültür Merkezi böyle olacak!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen 500 kişilik tiyatro ve konser salonuna sahip Şile Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. Şile Kültür Merkezi'nde bir de 70 kişilik cep sineması bulunacak...

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Kalecik Kültür Merkezi açıldı!

Karaelmas Ekspresi ile seyahate çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kalecik Kültür Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Atatürk Kültür Merkezi 2021'de tamamlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy  Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili olarak, "AKM projesini 2021'de bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şile Kültür Merkezi Haberi

Şile Kültür Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de bir dizi ziyarette bulundu.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Topbaş, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Şile'de Büyükşehir Belediyesi desteğiyle kurulan Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti.


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve vatandaşlarla bir araya gelen Topbaş, pazarda incelemelerde bulundu ve esnafla sohbet etti.


Topbaş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.


- 'Şile'ye her türlü desteği veriyoruz'

Şile'ye her türlü desteği verdiklerini vurgulayan Topbaş, şunları kaydetti:


'Bugüne kadar Şile’ye yaptığımız yatırımlar toplamı 1 milyar 650 milyon lira. Atık suları topladık, doğalgaz getirdik. Şile otobanını yaptık. Eski köylere kadar doğalgazın erişim çalışmaları tamamlandı.


Şile'nin doğallığının bozulmadan geleceğe taşınması gerekiyor. Bu nedenle bu pazarda üretilen ve satılan ürünleri önemsiyoruz. Yeryüzü...