29 / 03 / 2024

silivri fabrika yatırımları

silivri fabrika yatırımları

Beşler Et Gıda Sanayi Silivri'de, 40 milyon dolarlık yatırımla bölgenin en büyük fabrikalarından birini kurdu.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Gayrimenkul yatırım fonları, fabrika yatırımlarına kaynak sağlayacak!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK), ‘gayrimenkul yatırım fonlarının’ kurulmasını sağlayan yönetmeliği, ülke genelinde yeni fabrika yatırımlarının büyük bölümünün ‘inşaat ve gayrimenkul sektörü’ tarafından fonlanmasını sağlayacak.

Silivri'de sanayi yatırımları için imar değişiklikleri bekleniyor!

Silivri, İBB tarafından 2009 yılında imar planında yapılan değişiklikle konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürüldü. İlçeye yeni yatırımların yapılması ve var olan işletmelerin kapasitelerini artırması için imar planında değişiklik bekleniyor.

silivri fabrika yatırımları Haberi

silivri fabrika yatırımları


Silivri’de 40 milyon dolarlık yatırımı tamamlayan Beşler Et Gıda Sanayi’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yılmaz Buldu, “Bölgenin en büyük fabrikasını kurduk. Aylık 6 bin ton işleme kapasitesi oluştu. Avrupa ölçüsünde bir fabrika oldu” dedi.


Şirketin bu kapasiteyi kurarken en önemli hedeflerinden biri ihracatı artırmak. Diğer bir hedef, 135’e ulaşan ürün çeşidine yeni inovativ ürünler eklemek. Yılmaz Buldu, “En kısa zamanda tüketicilerimizin çok beğeneceğini umduğumuz yeni ürünümüzü piyasaya sunacağız” dedi. Yeni ve önemli bir proje; et tedariğini güvence altına almak için 5 bin başlık besi çiftliği yatırımı. Buldu, “Fizibilite çalışmamız var. Uygun yer bakılıyor, şartlar olgunlaştığında yatırım yapacağız” dedi. Şirket, ayrıca 2 perakende kasap şarküteri mağazasına ilave bu yıl 5 mağaza daha açmayı planlıyor.72 yıllık Beşler markasında hareketli günler...