19 / 04 / 2024

Şıngıl nedir

Şıngıl nedir

İzolasyon nedir?: İzolasyon bulunduğumuz mekanların arıtılarak korunması anlamına geliyor. Binalarımız için doğru yapılacak izolasyon işlemi sayesinde yapılmadan öncekine göre yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanmış oluyor...

Çatı ısı yalıtımı malzemeleri!

Çatı ısı yalıtımı malzemelerini aşağıda inceleyebilirsiniz. Çatılara yapılacak ısı yalıtımının yanı sıra su yalıtımı da önem taşıyor. Çatılarda uygulanacak yalıtımların birbiri ile uyumlu bir halde olması tam verim almanızı sağlıyor...

Çatı ısı yalıtımı nasıl yapılır?

Çatı ısı yalıtımı nasıl yapılır? sorusunun cevabı haberimizde ayrıntılarıyla yer alıyor. Çatılarda yapılacak doğru ısı yalıtımları ile ısı kayıpları önlenir ve yağmur veya kar sularının sızması engellenmiş olur...

Şıngıl nedir?

Çatı kaplama amacıyla kullanılan su izolasyon malzemeleri arasında "Şıngıl" da yer alıyor. Peki "Şıngıl nedir?" diyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Öngül tarafından kuruldu.

Yüksek emekli promosyonu almanın formülü belli oldu! Süre dolmadan hemen harekete geçin!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış son sürat devam ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler için süre kısaldı. Bazı bankalar 30 Eylül'de kampanyalarını sonlandıracak. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın förmülü nedir? Başka bir bankaya maaş taşımanın şartları neler? Emekliler c

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatlarındaki ve kiralarındaki artışı önlemenin formülü nedir?

GAPAS Başkanı İsmail Özcan, Türkiye İstatislik Kurumu'nun (TÜİK) verilerini açıkladığı 2021 senesinin konut satış rakamlarını değerlendirdi. GAPAS Başkanı Özcan, bu sene için öngörülerini paylaştı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Zıngıl tarafından kuruldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Binalarda eklenti nedir? Nasıl anlaşılır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Bir binada eklentiden söz ediliyor. Eklenti nedir, nasıl anlaşılır?' sorusunu yanıtladı.

Ortak konut kredisi nedir? Nasıl kullanılır?

Ortak konut kredisi bankalardan arkadaş, kardeş, akraba ya da eş ile beraber ortak olarak yatırım ya da oturmak amacıyla kullanılıyor. Peki, Ortak konut kredisi nedir? Nasıl kullanılır?

4 başlıkta kat irtifakı nedir, nasıl kurulur, nasıl sona erer?

Kat irtifakı nedir? Kat irtifakı ile kat mülkiyeti arasındaki farklar nelerdir? Kat irtifakı nasıl kurulur? Kat irtifakı nasıl sona erer? Avukat Kadir Kurtuluş yazdı...

Şıngıl nedir Haberi

Şıngıl nedir


İzolasyon nedir?


İzolasyon nedir?: İzolasyon kelime anlamı olarak içinde bulunduğumuz mekanların arıtılarak korunması anlamına geliyor. 


Yaşadığımız yerlerin izolasyonu gereklidir, çünkü bu sayede hem tasarruf edeceğimiz gibi aynı zamanda yaşadığımız yer daha sağlıklı ve kullanışlı bir hale gelir.


Nasıl ki bir operasyon  esnasında ameliyathanede ortamın her türlü olumsuz koşuldan ve mikroplardan izole edilme şartı var ise, yaşadığımız mekanların da izolasyona ihtiyacı vardır ve bu sayede ısı olarak tasarruf edeceğimiz gibi yaşadığımız ortamlar aynı zamanda daha sağlıklı ve mikroplardan arınmış bir hale gelecektir. Unutmayalım ki yapıların ihtiyacı olan izolasyon, insanların daha sağlıklı yaşayabilmeleri için gerekli olan bir uygulamadır.


İzolasyon enerji tasarrufu için de önemli bir işlemdir. İzolasyonun diğer bir anlamı da enerji tasarrufudur. Bu da hem kendimiz hem de yurdumuz için tasarruf anlamına gelmektedir.


Daha az...