29 / 03 / 2024

Sinop Dağalgaz Hattı çalışmaları

Sinop Dağalgaz Hattı çalışmaları

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Dağalgaz Hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Köşger, "Sinop 18 ay sonra doğalgaz kullanımına başlayacak. Çalışmalar yüzde 92 seviyesinde" dedi...

Konut fiyatları artıyor! İstanbul'da 'fay' hattından kaçışlar başladı!

Deprem korkusu sebebiyle İstanbullular şehir içinde “göç” etmeye başladı. Zemini kötü ve yapı stoku eski mahallelerden kaçışlar hızlandı. “Zemini sağlam” denilen ilçelerde de konut fiyatları yükseldi...

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kanal İstanbul'un ticaret hacmi ne kadar?

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

Manisa’da fay hattında inşa edilecek baraj meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa edilmesi planlanan fakat fay hattı üzerinden geçtiği bilindiği halde fizibilite çalışmaları sürdürülen baraj projesini meclis gündemine taşıdı.

İstanbul'da bu yıl 5 yeni metro hattı açılacak!

İstanbul'da bu yıl sonuna kadar 5 yenş metro hattı hizmete girecek. İşte bu yıl açılacak metro hatları...

Afyon-Ankara Hızlı Tren Hattı Eylül 2019'da açılacak!

Demiryolu ulaşımının Afyon tarihinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afyon-Ankara hattını Eylül 2019'da, Afyon-İzmir hattını ise bir sonraki yıl hizmete açmanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

İstanbul'un banliyö hatlarında son durum!

İstanbul'da banliyö hattının yeniden açılabilmesi için devam eden çalışmalar yoğunlaştırılırken, rayların döşenmeye başladığı hatlarda yolcuların inip bineceği peronlar ortaya çıkmaya başladı. 

Giresun Espiye'de doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı haritası!

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı bulunuyor. Planlama sürecinden itibaren geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını artıran metro projelerini sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı haritası...

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı!

Hem ulaşımı kolaylaştıran, hem trafikten kurtaran hem de gayrimenkulün değerini artıran metro hatları İstanbul'da hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. İstanbul'da 18 metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı ve yolculuk süreleri..

Sinop Dağalgaz Hattı çalışmaları Haberi

Sinop Dağalgaz Hattı çalışmaları


Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "Sinop 18 ay sonra doğalgaz kullanımına başlayacak. Çalışmalar yüzde 92 seviyesinde" dedi.


Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Dağalgaz Hattı çalışmalarını yerinde inceledi. İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Bakanlık Müşaviri ve Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar ile birlikte Samsun'un Bafra ilçesindeki Sinop doğalgaz hattının başlangıç noktasında bulunan basınç düşürme istasyonunu gezen Vali Köşger burada yetkililerden bilgi aldı.


Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Köşger, çalışmaların son hızıyla sürdüğünü söyledi. Vali Köşger, "Bugün şu anda bulunduğumuz mevki itibariyle Sinop'un doğalgaza kavuşması noktasında Kızılırmak geçişinin sağlandığı ve Sinop'a verilecek doğalgazın bağlantı noktasında bulunmaktayız. Geçtiğimiz günlerde Kızılırmak geçişi Sinop'a doğalgaz ulaştırma noktasında engel teşkil ediyordu. 370 metrelik alan sorunsuz şekilde geçilmiş oldu....