29 / 03 / 2024

sinop sevgi evleri

sinop sevgi evleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin enerji ithalatı için yıllık 60 - 70 milyar dolar para harcadığını belirterek, " Sinop'a nükleer santral kurulması için Japonya ile anlaştık" dedi...

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Gölcük Sevgi Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Saraylı Köyü'nde yapılan Sevgi Evleri'nin inşaatı tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanacağı Sevgi Evleri, şubat ayında teslim edilecek.

Gölcük Sevgi Evleri'nde teslim tarihi ne zaman?

Kimsesiz çocukların güvenilir bir yerde kalmaları, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşam sürebilmeleri amacıyla yapılan Sevgi Evleri projesiyle 150 çocuğun barınmasına imkân sağlanacak.

Gölcük Sevgi Evleri'nin inşaatında sona gelindi!

Sevgi Evleri Projesi çalışmalarının son aşamasına gelindi. Bu proje ile kimsesiz çocukların güvenilir bir yerde kalmaları, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşam sürebilmeleri amacıyla, yapımı tamamlanacak Sevgi Evleri önemli bir amaca hizmet edecek.

Gölcük Sevgi Evleri inşaatında sona gelindi!

Gölcük'teki kimsesiz çocuklara yönelik yapılan Sevgi Evleri'ndeki çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Saraylı Köyü'nde yapılan, kimsesiz çocukların barınacağı Sevgi Evleri en kısa zamanda tamamlanarak teslim edilecek.

Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu inşaat işi ihalesi 23 Mart'ta!

Valilik Edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 150 günde ise tamamlanacak.

TOKİ Erzurum ve Erzincan sevgi evleri ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Erzurum merkez ilçesi 100 kapasiteli sevgi evleri, aziziye ilçesi 50 kapasiteli erkek yetiştirme yurdu ve Erzincan merkez Işıkpınar Köyü sevgi evleri ve idari bina inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün.

TOKİ Erzurum'da sevgi evleri ve erkek yetiştirme yurdu yaptıracak!

TOKİ Erzurum'da 100 kapasiteli sevgi evleri ve 50 kapasiteli erkek yetiştirme yurdu, Erzincan merkez Işıkpınar Köyü sevgi evleri yaptırıyor. İhalesi 29 Aralık'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

Bodrum Ege Sevgi Evleri

Dairelerin bir kısmının orman, bir kısmının ise orman ve deniz manzarasına sahip olduğu Bodrum Ege Sevgi Evleri içerisinde yer alan daireler 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Bodrum Ege Sevgi Evleri satış ofisi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşama geçirilen Bodrum Ege Sevgi Evleri satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 530 307 18 39. Proje, 100 metrekare 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Ege Sevgi Evleri Bodrum satılık

Toplamda 54 adet daireden meydana gelen Ege Sevgi Evleri Bodrum satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Ege İnşaat grubu Dekko ve Sinan Özer ortak tasarımı olarak yükseliyor...

Ege Sevgi Evleri fiyat

Dairelerin bir kısmının orman, bir kısmının ise orman ve deniz manzaralı olarak tasarlandığı Ege Sevgi Evleri fiyat listesine göre daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor...

sinop sevgi evleri Haberi

sinop sevgi evleri


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin enerji ithalatı için yıllık 60 - 70 milyar dolar para harcadığını belirterek, " Sinop'a nükleer santral kurulması için Japonya ile anlaştık. Nükleer santralin olumsuz bir yanı mevcut. Ama faydası yüzde 80 - 90. Enerji sorununu çözmek için başka yol yok." dedi. 


Samsun'da katıldığı temel atma törenin ardından karayoluyla Sinop'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sinop Valiliği önünde Vali Yavuz Salim Köşger, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Osman Coşkun, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, vali yardımcıları ile kurum müdürleri karşıladı. Polis mangasını selamlayan Bakan Bayraktar Valilik defterini imzaladı Valilik makamına geçerek Vali Yavuz Selim Köşger'den Sinop ile...