28 / 03 / 2024

Sinpaş Palas projesi

Sinpaş Palas projesi

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Sinpaş Palas ödeme planı!

Sinpaş Palas ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. 2017 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilecek proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında inşa ediliyor.

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık!

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Birinci etabında 160 adet konutun yer aldığı proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar!

Sinpaş Palas Konutları 88 bin 733 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar...

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı!

Sinpaş Palas Çakmak ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje 88 bin 733 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Palas fiyat listesi!

Sinpaş Palas fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projenin ilk etabında 160 adet konut için ön talep toplanıyor.

Sinpaş Palas Ümraniye satılık!

Sinpaş Palas Ümraniye satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin 500 adet konuttan meydana gelen proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında yer alacak.

Ümraniye Sinpaş Palas fiyatları!

Ümraniye Sinpaş Palas fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İlk etabında 160 adet konut için ön talep toplanan projenin Aralık 2017 tarihinde tamamlanması öngörülüyor.

Sinpaş Palas: Sinpaş Yapı Çakmak projesinin adı belli oldu!

Sinpaş Yapı’nın Ümraniye 'de hayata geçireceği projenin adı belli oldu. Sinpaş Palas adını taşıyan proje ön satışa çıktı. 2 bin 500 konutun yer aldığı ve etap etap satışa çıkarılacak olan projenin ilk etabında 160 adet konut yer alıyor

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Urcun Palas geliyor! Yeni proje!

Urcun Palas projesi DNI İnşaat tarafından İstanbul Bostancı Çatalçeşme'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 19 konut yer alıyor. 

Sinpaş Palas 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde yer alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Palas 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi fiyat listesi!

Sinpaş Yapı Ataşehir'de yeni proje yapıyor. Şirket bölgede Sinpaş Time projesine başlıyor. Peki projede dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time projesi fiyat listesi..

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sinpaş Metrolife fiyatları 2018!

Metroya yakın konumda hayata geçirilen Sinpaş Metrolife projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. İşte Sinpaş Metrolife fiyatları 2018...

Kentsel dönüşüm için doğru tasarım ve estetik kararlar şart! 

Şişli Belediyesi’ne kayıtlı tek kadın müteahhit olan Oylum Işık, Nişantaşı’ndaki ‘’Yeni Poyracık Palas’’ Projesi sektörün prestijli yarışmalarından olan Sign of the City Awards’ta en iyi konut kategorisine girdi...

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları!

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1 milyon 93 bin 500 TL'den başlıyor. Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden oluşuyor...

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Sinpaş Palas projesi Haberi

Sinpaş Palas projesi

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, ekonomideki daralmaya rağmen inşaat sektörünün büyümeye devam ettiğine işaret ederek, "Konut satış adetleri 2016'da 1 milyon 400 bine dayandı. Bu da ülkemiz insanının konut yapmaktan, konut almaktan vazgeçmediğini gösteriyor" dedi. 


Genel olarak Türk ekonomisinin 2013 yılından bu yana aşağı trendli olarak gitmesine rağmen, konut satış adetlerinin ise bunun tersine hep artan bir seyir izlediğine dikkat çeken Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Darbe girişimi ve terör olaylarına rağmen konut satışları 800 bin adetlik rakamlardan 1 milyon 400 bin adetli rakamlara dayandı. Bu da gerek satış, gerek ruhsat, yatırım yönüyle ülkemiz insanının konut yapmaktan, konut almaktan vazgeçmediğini gösteriyor" dedi.