28 / 03 / 2024

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Time'dan, Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak..

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Finans mahallesindeki projesini rafa kaldırdı

Sinpaş İstanbul Ümraniye'de Finans Mahallesi'nde yaklaşık 29 bin metrekare üzerindeki arsa üzerinde kat karşılığı hasılat paylaşımı konusunda yaptığı sözleşmenin taraflarca karşılıklı feshedildiğini açıkladı.

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finanskent parselinin değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Ümraniye Finanskent parseline ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte Sinpaş GYO Finanskent parselinin değeri...

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsasını 55.1 milyon TL'ye satıyor!

Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde bulunan taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ümraniye arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Ümraniye'de yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ümraniye proje ve arsalarının 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan proje ve arsalar için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Time ödemeleri!

Sinpaş Time ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  34 bin 517 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar Haberi

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar

342 konuttan meydana gelen Sinpaş Time projesi Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında hayata geçiriliyor. Proje Sinpaş imzası taşıyor.

34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip olan  Sinpaş Time Finans Şehir projesinde konutların yanısıra alışveriş caddesinde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların yer aldığı 33 ticari ünite de bulunacak. 

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu alışveriş caddesinde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların yer aldığı 33 ticari ünite de bulunacak. 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan  projeden açılacak olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak Metro durağı ile İstanbul’un her noktasına dakikalar içinde ulaşılabilecek. 

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar?

Başlangıç Fiyatları

1+0 440 bin TL

1+1 532 bin TL

2+1...