24 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO ideal standard tanıtım toplantısı

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO ideal standard tanıtım toplantısı

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni KAP'ta yayınlandı...

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun Sinpaş Yapı'yı devralmasını SPK değerlendiriyor!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden bir kısmının Sinpaş GYO tarafından devralınması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun değerlendirmesi devam ediyor.

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devredildi!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlükler, Sinpaş GYO'ya devredildi. Devredilen varlık ve yükümlülüklerle birlikte  Sinpaş GYO'nun sermayesi 600 milyon TL'den 884 milyon 884 bin 505 TL'ye yükseldi.

Genç mimarlar Sinpaş Yapı'nın projelerini inceledi!

Sinpaş Yapı, Altınoran ve Marina Ankara projesinde Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, projenin detaylarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Sinpaş Yapı Kazanç Festivali başlıyor!

Çankaya Oran’da yükselen ve Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesindeki sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali’ni düzenleyen Sinpaş Yapı, Ankaralıları hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Sinpaş Yapı’dan banka kredisiz 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO ideal standard tanıtım toplantısı Haberi

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO ideal standard tanıtım toplantısı

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Point Otel'de gerçekleşen organizasyonda, Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerinin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.


Ideal Standard, Happy Hours 2016 kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun yöneticilerini ve mimarlarını ağırladı. 


Sürekli gelişen banyo trendlerine yepyeni bir soluk getiren Ideal Standard, dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı organizasyonda banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere kadar sunduğu banyo çözümleri ile sektöre getirdikleri yenilikleri konuklarıyla paylaştı. 


Türkiye’nin en önemli gayrimenkul firmalarından...