02 / 05 / 2024

Site kültürü nasıl

Site kültürü nasıl

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ( TESK ) Genel Başkanı Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirtti.Palandöken 'Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları halkın tepkisine yol açtı. Bölgede arsa değerine göre hak sahiplerine verilen dairelerin sayısı az bulundu.

Gaziosmanpaşa Zat-ı Gül Hanım Kültür Merkezi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa’da sadece kadınlara hizmet verecek olan Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı. Merkez’de 32 farklı alanda kurslar düzenlenerek eğitim verilecek.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

Akçakale'ye modern kültür merkezi yapılıyor!

Akçakale Belediyesi, kente, bölgenin en modern kültür merkezlerinden birini kazandırıyor. İlçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacak kültür merkezinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Bergama Kültür Merkezi yarın açılıyor!

UNESCO'nun 999'uncu Dünya Mirası Bergama'da yapımına 4 yıl önce başlanan, kentin sanatsal ve kültürel yönden zenginleştirmesine katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Bergama Kültür Merkezi (BerKM) yarın açılıyor.

Yazlık konut kredisi nasıl alınır?

Bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlerde bazı şartlar aranıyor. Peki, yazlık konut kredisi nasıl alınır? Yazlık konut kredisi alma şartları nelerdir?

Rezidanslar ev kültürü ve yaşam alışkanlıklarını nasıl etkiledi?

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, rezidansların Türk ev kültürü, kullanıcıların konfor arayışları ve yaşam alışkanlıkları üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze vakıflar ve vakıf eserlerini anlatan Vakıf Kültürü Müzesi’nin açılışı için gün sayıyor.

Site yönetimleri aidatları nasıl belirlemeli?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova Emlakkulisi.com okurları için site yönetimlerinin aidatı nasıl belirlemesi gerektiğini anlattı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı..

Site kültürü nasıl Haberi

Site kültürü nasıl

TESK Genel Başkanı Palandöken:"Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor... Yeni yapılacak olan semt ve mahallelerde sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedeflenmelidir"



Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirterek, yeni oluşturulacak semt ve mahallelerde sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şehirleşmenin hedeflenmesini istedi.


Palandöken, yazılı açıklamasında, Türkiye genelinde eski iş yeri ve konutların yıkılarak "kentsel dönüşüm seferberliği" adı altında yeni yerleşim yerleri inşa edildiğini yapıldığını, afetlere karşı dayanıklı konutların üretildiğini anımsatarak, dönüşüm için yıkım yapılan mahallelerde evlerin yanında dükkanların da bulunduğuna dikkati çekti. 


Siteler yapılırken dükkanı yıkılan esnaf için yeni iş...