20 / 04 / 2024

sivas çağrı merkezi turkcell

sivas çağrı merkezi turkcell

Turkcell Global Bilgi, Sivas’ta resmi açılışını yaptığı yeni çağrı merkezi ile son bir yıl içerisinde Anadolu’da 6 çağrı merkezi açarak, yurtiçindeki toplam lokasyon sayısını 16’ya çıkardı....

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Germencik Kültür Merkezi açıldı!

Germencik Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve milletvekili Fatih Atay katıldı.

Aydın Germencik Kültür Merkezi açılış töreni gerçekleşti!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Kültür Merkezi'ni halkın hizmetine açtı. Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan kültür merkezinin açılışı yapıldı.

Aydın Germecik Kültür Merkezi açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Kültür Merkezi’ni halkın hizmetine açtı. Konuşmaların ardından dualarla kültür merkezinin kurdelesi kesildi.

sivas çağrı merkezi turkcell Haberi

sivas çağrı merkezi turkcell

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, öncülük ettiği Anadolu yatırımlarına Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. işbirliği ile bir yenisini daha ekledi. Son bir yıl içerisinde Van, Gaziantep, Şanlıurfa, Karabük ve Trabzon’da gerçekleştirdiği yatırımlarına Sivas’taki çağrı merkezini de ekleyerek ülke istihdamına katkı sağlamaya devam eden Turkcell Global Bilgi bu yeni yatırımı ile Sivas’ta toplam 300 kişiye yeni iş imkanı sundu. Merkez, Turkcell bireysel müşterilerine hizmet veriyor.


Yeni çağrı merkezinin resmi açılışı, 11 Mayıs Cumartesi günü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv,Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ve Alonet Bilgi...