28 / 03 / 2024

Sivas Kangal spor salonu yapımı

Sivas Kangal spor salonu yapımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşi yapım işini 25 Eylül tarihinde açık ihaleye çıkarıyor.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

8 Soruda TOKİ Sivas Kangal ucuz konut projesi!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Kangal 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplamda kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Kangal 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Sivas Kangal Belediyesi'nden 9.1 milyon TL'ye satılık 50 gayrimenkul!

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Kangal ilçesi, Hamal, Gürsel ve Reşadiye mahallelerinde yer alan 50 gayrimenkulü 9 milyon 104 bin 396 TL'ye satıyor...

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir Grubu projesinde kura çekilişi “4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda” saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

Sivas Kangal'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sivas Kangal spor salonu yapımı Haberi

Sivas Kangal spor salonu yapımı


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşi yapım işini açık ihaleye çıkarıyor. 


500 seyircili Sivas Kangal antreman spor salonunun ihalesi, 25 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılacak. İş 75 günde tamamlanacak. 


İHALE 

KANGAL-İKMAL İNŞAAT İŞİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2919


SİVAS-KANGAL 500 SEYİRCİLİ ANTRENMAN SPOR SALONUNUN İKMAL İNŞAATINDA ÇEVRE DÜZENLEME


İŞİ


GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ


"Sivas-kangal 500 Seyircili Antrenman Spor Salonunun İkmal İnşaatında Çevre Düzenleme İşi" yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale kayıt numarası :2014/112593


1 - İdarenin


a) Adresi : Kadıburhanettin Mah. İstasyon Cad. 4 Eylül...