28 / 03 / 2024

Sivasspor Stadı kapasite

Sivasspor Stadı kapasite

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Mevlüt Tezel: İnönü Stadı küçülecekse neden yapılıyor

Yeni İnönü Stadı'nın açıklanan projesiyle ilgili kafama takılan bir nokta var. Stadın şu anki maksimum kapasite 32 bin 86 kişi. Yeni stat ise 35 bin kişilik olacak.

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni evinin projesi netleşti!

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak 45 bin kişilik yeni evinin projesi netleşti

Dolmabahçe'ye İnönü Stadı'nın yapılması tarihi hataydı!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, "Hâlâ yeni İnönü Stadı'nı tartışıyor olmamızı aklım almıyor. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum" diye yazdı

İnönü Stadı'nın yıkımına onay çıktı haberi doğru çıkmadı!

Beşiktaşlı yönetici Orhan Saka"nın duyurduğu, Beşiktaşlıları heyecanlandıran ˜İnönü Stadı'nın yıkımına onay çıktı" haberi doğru çıkmadı

Sivasspor Stadı kapasite Haberi

Sivasspor Stadı kapasite

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında, çimlerin serimine başlandı. 


Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldığını söyledi.


Çimlerin serilmeye başlandığını ve hafta sonu bu işlemin tamamlanacağını belirten Kılıç, "Müteahhit firma yıl sonuna bitirmeyi hedefliyor. Bundan sonra asıl önemli olan çimlerin kökleşmesi. Artık 2016-2017 sezonunda açılışını yapacağız. Hem işçiliği hem projesi hem de seyir zevkiyle mükemmel bir stadyum oldu" dedi.


Stadyumun 25 bin koltuk kapasitesine sahip olduğunu ancak bunun artırılabileceğini ifade eden Kılıç, her türlü uluslararası müsabakanın oynanabileceği, standardı yüksek bir stat olduğuna dikkati çekti. 


Kılıç, stadyumun kentin soğuk iklim koşullarına uygun şekilde inşa edildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:


"Hem zeminin...