23 / 04 / 2024

 Social Media Awards Turkey 2018

 Social Media Awards Turkey 2018

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Sinpaş GYO’nun web sitelerine IMA ödülleri verildi!

Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA) 2016 yılının “En iyilerini” belirledi.

Sign of the City Awards'tan Soyak'a 3 ödül!

Sign of the City Awards'da 199 finalist yarıştı. Bu sene ilki gerçekleştirilen yarışmanın ödülleri 6 Kasımda Four Seasons Bosphorus Otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu...

Nef, Sign of the City Awards'ta jüri özel ödülü aldı!

Timur Gayrimenkul markası Nef ' Sign of the City Awards' yarışmasında, günün en prestijli ödüllerinden biri olan 'Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü...

Sign of the City Awards’tan TMB’ye büyük ödül!

TMB Binası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Sign of the City Awards’ta “En İyi Mimari Proje” ödülüne layık görüldü.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Sign of the City Awards'ta Türkiye’nin en iyileri ödül aldı!

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projeleri seçildi. Gecede 24 proje alanında en iyi seçilirken, 4 jüri özel ödülü de sahibini buldu.

Sign of the City Awards gecesinde Türkiye’nin en iyileri ödül aldı!

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projeleri seçildi. Gecede 24 proje alanında en iyi seçilirken, 4 jüri özel ödülü de sahibini buldu.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı!

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olmaya aday Sign of the City Awards töreninde Türkiye’deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü.

 Social Media Awards Turkey 2018 Haberi

 Social Media Awards Turkey 2018

RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Şirket, Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçildi. 

RE/MAX Türkiye Dijital Pazarlama ve Marka İletişimi Müdürü Doğukan Yüncü, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle düzenlenen yarışmada Altın Ödül’e layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Yüncü, "İletişim faaliyetlerimizi dijital pazarlama/marka iletişimi çatısı altında sosyal medya kanallarımız üzerinden yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hedef kitlemiz, kullanıcılarımız ve müşterilerimizle devamlı iletişimde kalabilmek, markamızı ve ürünlerimizi daha iyi anlatabilmek için farklı kanallardan paylaşımlar yaparak fayda sağlamaya ve farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Marka bilinirliliğine verdiğimiz önemin yanı sıra, son tüketicinin de hayatını kolaylaştırmak amacındayız. Son dönemlerde video içeriklere ağırlık veriyoruz. Özellikle Gayrimenkul Danışmanlığı’nın nasıl bir meslek...