28 / 03 / 2024

Sofa İnşaat adres

Sofa İnşaat adres

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yılboğa tarafından kuruldu.

Sofa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sofa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Önder tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu, Bağdat Caddesi, Sarı Köşk Apartmanı'nda kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de satışlar bugün başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Adres Sancaktepe projesini bugün satışa sunuyor. Adres Sancaktepe projesinde satışlar saat 13:00 itibariyle başlıyor. 300 dairelik Adres Sancaktepe projesinde 180 daire satışa çıkıyor...

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Dumankaya, Adres’te ön talep toplamaya başladı!

Dumankaya İnşaat ‘Adres’ konseptli projelerine yoğun talep üzerine bir yenisini daha ekliyor. Dumankaya Adres projelerinde, 2008'den bu yana 10 etapta 2 bin 500 konut sattı.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sofa İnşaat adres Haberi

Sofa İnşaat adres

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yılboğa tarafından kuruldu.

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut ,işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak , satmak ,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut , iş hanları , fabrikalar ,yollar ,baraj ve göletler ,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde ,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf...