25 / 04 / 2024

Söke imar sorunu

Söke imar sorunu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, imar düzenlemesi için mecliste birbirine girdi.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Sinop'un 2 mahallesinde imar sorunu çözülüyor!

Sinop'un Güzelkent ve Keş köylerinde devam eden imar sorunu ile ilgili görüşmeler gerçekleşti. 2.5 yıldır yaşanan imar sorunu için fiziki ve görsel adım atıldı.

Sapanca'da imar sorunu gündemde!

Sapanca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında imar sorunu konuşulacak. Sapanca'da yeni imar önerileri masaya yatırılacak.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin imar sorunu TBMM'de!

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesinin imar sorunu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Söke'deki imar sorunu meclise taşındı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, imar düzenlemesi için mecliste birbirine girdi.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Söke imar sorunu Haberi

Söke imar sorunu

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına Söke'deki imar sorunu damga vurdu. Söke'nin Çeltikçi, Cumhuriyet, Konak ve Yenicami mahallelerine ait 1/5000 ölçekli Söke İlçesi Kent Merkezi ve Çevresi Nazım İmar Planı Revizyonu'na askı sürecinde yapılan itirazlarla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu'nun görüşülmesi sırasında CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran arasında sert tartışmalar yaşandı.


4 MAHALLE İÇİN


AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Esenlik, ilçelerde 1/5000 imar planlarının hazırlanması gerektiğini belirterek, komisyon raporuna "ret" oyu vereceklerini söyledi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ise önergesini verdikleri imar planının uzun yıllardır var olduğunu ve uygulanmadığı takdirde Söke'de çok büyük trafik sorunu yaşanacağını dile getirdi. Söke'deki revizyonu istenen dört mahalleye ait görüntüleri meclis salonundaki ekranlara yansıtan Başkan Çerçioğlu...