29 / 03 / 2024

Spil Orman Köşkleri

Spil Orman Köşkleri

Faaliyete girdiği günden beri yoğun bir talep alan Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor.

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Çiftçiler dikkat! İşte 37 bin liraya varan destekten yararlanmak için bilmeniz gerekenler

Yüzde 20'si hibe kapsamında olan ve 37 bin liraya kadar ödenen ferdi kredilerden yararlanmak için Orman köy ve mahallelerinde en az bir yıl süreyle ikamet etmek gerekiyor. İşte aranan diğer özellikler.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

6292 Sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Çankırı'da bozuk zemine yapıldığı için yıkılan silo hakkında soru önergesi!

Tarım Orman Köyişleri Bakanlığı, Çankırı’da 2012'de hububat silosu yaptırdı. Fakat zemin etüdü olmadan bozuk zemine yapılan silo hizmete alınmadan çöktü. Silo için harcanan milyonlarca TL de uçtu...

Orman köylülerine kullandırılacak kredilerde düzenleme!

Orman köylülerinin kalkınması için kullandırılan kredilerde düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda ferdi, kooperatif ve kooperatif üst kuruluşları kredilerinden faiz alınmayacak.

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Orman Köylülürenin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

60 yalı ve 40 yalı dairesi satışta!

Türkiye lüks konut pazarının yüzde 75'ini İstanbul'daki gayrimenkuller oluşturuyor.Özellikle Boğaziçi yalıları ve köşkleri için son yıllarda körfez ülkelerinden alıcılar geliyor.  

İmar barışında yapılan denetimlerle ilgili 4 soru!

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması önerisi ve orman köylülerinin kalkındırılması TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması mecliste!

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması önerisi ve orman köylülerinin kalkındırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Pakdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Spil Orman Köşkleri Haberi

Spil Orman Köşkleri

Hizmete açıldığı günden beri İzmir ve Manisalı vatandaşlar tarafından yoğun bir talep alan Spil Orman Köşkleri, yılbaşı nedeni ile 3 ay öncesinden rezervasyonları doldurdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yılbaşı tatilinin hafta sonuna denk gelmesi nedeni ile vatandaşların 3 ay öncesinden rezervasyon yaptırdığını ve yılbaşı tatili süresince doluluk oranının yüzde yüz olduğunu açıkladı. 



Sabah...