28 / 03 / 2024

Standartlara uymayan çatılar

Standartlara uymayan çatılar

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Standartlara uymayan çatılar, fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Nazım Yavuz: Standartlara uymayan çatılar fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Deprem bölgesindeki ilk konutlarda çatılar yerleştirildi!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra yıkılan ve ağır hasar alan konutların yerine yeni konutların inşasına başladı. Bu kapsamda, inşa edilen konutların çatısı atıldı.

Nokta atışlarıyla bilinen ünlü ekonomistten şok sözler: ‘Masal gibi geliyor ama dün alan kazandı!’

Altın fiyatlarında ons altın bin 982 dolara kadar bir gerilme yaşanırken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise piyasalara ilişkin yeni tahminini kamuoyuyla paylaşarak vatandaşları uyardı.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Emekli maaşlarında son dakika! Hesaplamalar peş peşe geldi! Bunu görenlerin kalp atışları hızlanacak!

Emekli maaşlarında son dakika haberleri yakından izleniyor. Hesaplamalar peş peşe yapıldı. Emekliler bunu görünce kalpten gidebilir! İşte ayrıntılar...

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Band 6'ya indirim! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

24 saat boyunca kalp atış hızınızı izleyen Mi Band 6 için indirim müjdesi geldi! Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Konut ve işyerleri çatılarına sigorta yapılır mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında, rüzgar nedeniyle uçan evlerinin çatılarının sigortalanıp sigortalanmadığını kaleme aldı.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Çatının teras olarak kullanılması nasıl engellenebilir?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, çatıların teras olarak kullanılmasını kaleme aldı.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Meclis'in çatı kararına veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin çoğunluğu elinde bulundurduğu İBB Meclisi’nin, depreme karşı tedbirler kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için çatıların kat olarak kabul edilmesine yönelik düzenlemeyi engelleyen kararını veto etti.

İstanbul’daki sahra hastanelerinin çatılarına Teknopanel imzası!

Koronavirüsle mücadelede İstanbul’da bulunan Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı Sahra Hastaneleri’ne kısa sürede 90 bin metrekare çatı malzemesi tedarik eden Teknopanel, projenin en büyük çözüm ortaklarından biri haline geldi.

İstanbul'un 3 dev hastanesinde çatı göründü!

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de bulunan biner yataklı salgın hastanesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatılarının yapımına geçildi.

Standartlara uymayan çatılar Haberi

Standartlara uymayan çatılar

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz,  Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi. Yavuz, “Yalıtımsız ve hatalı çatıların son 10 yılda verdiği ekonomik zarar 26 milyar TL'yi aştı. Tüketiciler ayrıca yalıtımlı çatı uygulamalarıyla, enerji faturalarında yüzde 50’ye ulaşan oranda tasarruf sağlayabilir” dedi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, tüketicilerin çatı konusunda doğru karar vermesinin, hem ülke, hem kendi ekonomileri açısından hayati öneme sahip olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:


“Tüketiciler, daha ucuz çatıyı tercih ederken aslında ekonomik değil hatalı ve faturası ağır bir seçim yapabiliyor. Her sektörde olduğu gibi, çatı alanında da merpen altı üretim, en büyük sorunlarımızın başında geliyor....