25 / 04 / 2024

stat inşaatları

stat inşaatları

Dünya futboluna uzun zamandır ev sahipliği yapan ve ikon haline gelen birçok stat önümüzdeki dönemde yeniden inşa edilecek. İşte statlarda yaşanacak büyük değişimler ve yeni yapılacak mimari harikası statlar....

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı!

TOKİ tarafından yaptırılan Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı. 35 bin 558 kişilik olan ve yaklaşık 110 milyon TL'ye mal olan yeni stadı gezen Gaziantepspor yönetimi yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep'teki tesis ve stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep’e yaptığı yatırımlarla kentin çehresini tümden değiştirdi. Bakanlık, 2003 yılından bu yana tamamlanan 24, devam eden 8 proje için Gaziantep’e toplam 171 milyon TL kaynak aktarıldı.

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Bursa Osmangazi'de inşaatlar kontrol altında!

BURSA’da Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle devam eden inşaatların yol ve kaldırım işgallerine yönelik çalışma yaptı. Zabıta ekipleri, güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar için de işlem yaptı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

Gaziantep'teki tesis ve stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep’e yaptığı yatırımlarla kentin çehresini tümden değiştirdi. Bakanlık, 2003 yılından bu yana tamamlanan 24, devam eden 8 proje için Gaziantep’e toplam 171 milyon TL kaynak aktarıldı.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Fikret Orman stat inşaatına odaklandı!

Beşiktaş yönetimi, futbol takımını çok olumsuz etkileyecek işler yapıyor. Beşiktaş Başkanı takımın şampiyonluğuna değil, stat inşaatına odaklı. Futbolla ilgili tek bir laf etmiyor, varsa yoksa stat.

Türkiye'deki yeni stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, inşası devam eden yeni statların ülke futbolu için önemli bir atılımı ortaya çıkaracağını bildirdi. Kılıç "Yeni statlarımız, şehirler için de büyük bir çekim alanı olacak." dedi.

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

stat inşaatları Haberi

stat inşaatları

Dünya futboluna yıllarca ev sahipliği yapan ve ikon haline gelen birçok stat önümüzdeki süreçte yeniden inşa edilecek. AMK Spor'da yer alan habere göre; Inter ve Milan'ın maçlarını oynadığı San Siro başta olmak üzere Barcelona'nın evi Cam Nou dahil 'mabed' sayılan statlarda büyük değişiklikler meydana gelecek. İşte yeni yapılacak mimari harikası statlar...

1- CAMP NOU - BARCELONA

Avrupa'nın en büyük statlarından olan Camp Nou, 2022 yılında sona ermesi planlanan proje ile biraz daha büyüyecek ve ünlü zemini de yenilenecek.

1957 yılındaki açılışından bu yana yüzde 40'ı hiç yenilenmeyen Camp Nou'nun yeniden inşa edilmesi için 600 milyon Euro'luk bir bütçe ayrıldı.

Camp Nou'nun maraton kısmında bulunan üst tribün yıkılıp, tüm stadyumu kapsayacak şekilde yeniden yapılacak. Tribünlerin tamamı üstü kapalı hale gelecek.

Kapasitesi 105 bin kişiye çıkacak olan stadın...