24 / 04 / 2024

Suat Hacısalihoğlu

Suat Hacısalihoğlu

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

Karadeniz'de arazi sıkıntısına rağmen yatırımlar sürüyor!

Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık incelemelerde bulunduğu Şinik Organize Sanayi Bölgesinde Karadenizli yatırımcıların zor şartlardaki mücadelelerine tanık oldu. Bölgedeki yatırım arazisi azlığı vurgulandı.

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Sanayi ve inşaat sektöründe büyük açık var!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulundu. Hacısalihoğlu, "Bugün iki önemli sektör olan sanayi ve inşaat sektörlerinde büyük bir açık verilmiş durumda" dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyut'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Kayci tarafından kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Suat Hacısalihoğlu Haberi

Suat Hacısalihoğlu

Doğa Karadeniz Bölgesi'ndeki sanayi ve ticaret yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bölge sanayicisi yatırım teşviklerinin de etkisiyle hem ar-ge hem üretim hem de ihracat boyutunda Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki (OSB) tesislerinde faaliyetlerine çok yönlü yürütmeye başladı. Bölge sanayicilerinin, özellikle Trabzon'daki performansı dikkat çekerken, şehirdeki OSB'lerin doluluğu nedeniyle yüzlerce iş adamı ve yatırımcı yeni tesis kurmak için sıra beklemeye başladı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, organize sanayi bölgelerinin tamamen dolduğunu, bu nedenle Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi'nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi. Hacısalihoğlu basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde konuştu.


OSB'LERE İLAVE YAPILIYOR


Trabzon'un en önemli konusunun istihdam ve yatırım olduğunu belirten Hacısalihoğlu, şunları söyledi: “Yatırım olması şehrimizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlıyor, ticareti geliştiriyor. OSB'ler...