26 / 04 / 2024

suat kirant

suat kirant

Arı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Orhan Remzi Karadeniz, Başkan Yardımcısı olarak İbrahim Selami Çolak, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Suat Kırant ve Zeynep Harezi görev yapacak

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Suat Sarı'dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Suat Arıkan: AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "Bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım." dedi. Arıkan "10 senedir AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük" diye açıklama yaptı.

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Suat Hayri Aka, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına, Suat Hayri Aka'nın atandığı bildirildi.

Suat Dolu kimdir?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

suat kirant Haberi

suat kirant

İbrahim Selami Çolak, Selma Akdoğan, Suat Kırant, Zeynep Harezi ve Denizcilik Holding Anonim Şirketi tarafından kurulan Arı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Kağıthanede yer alıyor.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat, konut ve toplu konut, afet konutları, iş hanı, katlı otopark, fabrika binaları, bahçe ve çevre düzenlemesi ile ilgili inşaat hafriyat ve tarihi eser restorasyonu ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Şirketin ortakları ve aralarındaki sermaye dağılımı şöyle;

1-İbrahim Selami Çolak 1 TL.

2-Selma Akdoğan 1 TL.

3-Suat Kırant 1 TL.

4-Zeynep Harezi 1 TL.

5-Denizcilik Holding Anonim Şirketi 49 bin 996 TL.

Arı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Orhan Remzi Karadeniz, Başkan Yardımcısı olarak İbrahim Selami Çolak,...