27 / 04 / 2024

Sunset İncek evleri

Sunset İncek evleri

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

Sunset İncek'te 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ülkealan Yapı imzasıyla Ankara İncek'te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde konutlar 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Ankara'da hayata geçirilen Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Sunset İncek'te aile odaklı yaşam!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

Çalışma saatlerinin artması, şehrin karmaşası kalan vakitlerimizi huzur içinde geçireceğimiz yerlere yönlendiriyor. Huzur ve yaşamın içinde kalmak isteyenler ise Sunset İncek projesinde buluşuyor. 

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Sunset İncek'te dairelerde +1 seçeneği!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

Sunset İncek'te 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2+1’den 6+1+1’e kadar farklı konut seçenekleri ile Ankara’nın en kıymetli lokasyonlarından İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Sunset İncek Ülkealan Yapı imzasıyla yükselecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yaptı.

Cepa Evleri 2018'de teslim!

Cepa Gayrimenkul imzasını taşıyan Cepa Evleri'nin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 188 konuttan meydana gelen proje Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. 

Cepa Evleri İncek'te 640 bin TL'ye 2+1! 

Cepa Evleri İncek projesi, 188 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel 48 ay vade fırsatı sunuluyor..

İncek Bulvar Loft Evleri fiyat!

İncek Bulvar Loft Evleri fiyat listesi 395 bin TL'den başlıyor. Proje 37 bin metrekare alan üzerine Akfen İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Sunset İncek evleri Haberi

Sunset İncek evleri

Sunset İncek projesini farklı kılan ayrıcalıkları ve tercih edilme sebeplerini açıklayan Tolga Ülkealan şunları söyledi: “Son dönemlerde Ankara’nın en prestijli bölgesi olan İncek bölgesinde doğru lokasyon ve doğru proje formülüyle gayrimenkul alıcısına hem kar ettirmek hem de konforu yaşatmak amacımız. Hem yatırım hem de oturma amaçlı konut almayı düşünen tüm müşterilerimize proje bitiminde %60’lık bir değer artışı öngörüyoruz. Bunun haricinde şehrin hemen dışında ama şehirden de kopmayan şehre yakın bir lokasyonda bulunmasından dolayı, Mogan gölü ve muhteşem bir doğa manzarasının yanında oksijeni bol bir yaşam fırsatı sunduğumuz için tercih edilmekteyiz.” dedi. 

Aile odaklı bir yaşam alanı oluşturduklarını sözlerinde vurgulayan Ülkealan şunları aktardı: “Ayrıca daire karmamızdan kaynaklı projemiz tamamıyla ailelere ve aile yaşantısına özen gösteren insanlar tarafından tercih sebebi olmaktadır. Kapalı...