29 / 03 / 2024

Swisotel Residences Bodrum Hill

Swisotel Residences Bodrum Hill

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Bodrum Armada Praxis fiyat!

Armada Praxis Villa & Residences projesinde satış süreci başladı. Lansmana özel fırsatlar sunulan projede fiyat listesi belli oldu. İşte Bodrum Armada Praxis fiyat...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Swisotel Residences Bodrum Hill Haberi

Swisotel Residences Bodrum Hill

On biri süit 120 odasıyla, minimalist ve modern tarzı, yenilikçi çözümleri, teknolojik özellikleri, Pürovel Spa ve spor konseptiyle Swissotel Residences Bodrum Hill, her mevsim keyif ve dinlenme deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Bodrum girişi, Yokuşbaşı mevkiinde, Bodrum Kalesi, Kos Adası ve Karaada manzarasına hakim Swissötel Residences Bodrum Hill, sahiplerine konfor ve rahatlık vaat ediyor.

126-1221 metrekare aralığında daire, dubleks ve villalardan oluşan Swissötel Residences Bodrum Hillde hem otel misafirleri hem de konut sakinleri, açık ve kapalı havuzları, restoran-bar, spa, fitness çenter, masaj odaları, Türk hamamı, toplantı odaları ve pek çok seçkin hizmetten faydalanabilecek. Konut sahipleri ayrıca Swissotel kiralama sistemine dahil edilerek, dilerlerse konutlarını işletmeye kiralayabilecek.

ALP DAĞLARI'NOAN İLHAM ALIYOR

Swissotel tarafından yaratılan ve otel bünyesinde hizmet verecek olan Pürovel Spa ve spor konsepti, Alp...