19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı iletişim

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı iletişim

Nidapark Küçükyalı görselleri haberimizde yer alıyor. 1.160 daire, 769 ofis ve 82 ticari birime yer verilen proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nidapark Küçükyalı Maltepe'de peşinde yüzde 15 indirim!

Nidapark Küçükyalı Maltepe'de peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Nidapark Küçükyalı fiyatları 510 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları!

Maltepe Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları 542 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Küçükyalı projesinde teslimler 2020 yılında yapılıyor...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı başladı mı?

Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana geliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı başladı mı?

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da hayat başlıyor!

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının tamamlanmasıyla birlikte teslim sürecine geçiyor.

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Emlak Konut GYO'nun "Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasına Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleriyle katıldı...

Nidapark Küçükyalı güncel ödeme planı!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yeniliklerine devam ediliyor. Nidapark Küçükyalı güncel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projesinde,  yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı'da 0.59 vade farkı fırsatı!

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projelerinde, 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor...

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Tahincioğlu imzasıyla ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, panoramik Adalar manzarasına sahip dairelerde yaşama imkanı sunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı nerede? İşte Nidapark Küçükyalı lokasyonu...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı iletişim Haberi

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı iletişim

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tipler yer alıyor. 

1.160 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Nidapark Küçükyalı İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Arsa alanı 68 bin 785 metrekare olan Nidapark Küçükyalı projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Nidapark Küçükyalı projesinde cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satışa sunulacak. 

Nidapark Küçükyalı'da Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor.  Daire fiyatlarının 542 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede dükkan fiyatları KDV hariç metrekare bazında 2 bin 768 TL ile 9 bin 32 TL arasında değişiyor.  


Burgaz etabı

Burgaz etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.  

4 blokta 328 daire...