19 / 04 / 2024

Tahsin Becan kimdir

Tahsin Becan kimdir

İnşaat çalışmaları süren 4 OSB projesinden ikisini bu yıl sonuna kadar tamamlamayı planlayan Yalova, İstanbullu sanayicilerin artan yatırım taleplerini karşılamakta zorlanıyor.

Yalova TSO'ya 4 bin metrekarelik yeni bina yapılacak!

Yalova TSO, hizmet binasını 10 kat büyütmeye hazırlanıyor. YTSO, mevcudunun 10 katı büyüklüğe sahip olacak yeni hizmet binasının temelini yıl sonuna doğru atmayı planlıyor.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Yalova TSO binasının temeli bu yıl atılacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan 2015 yılı sonuna kadar odanın yeni binasının temelini atacaklarını dile getirdi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası 2016'da tamamlanacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, yıl sonu itibarı ile temelinin atılması hedeflenen yeni binanın 2016 yılında bitirilmiş olmasını planladıklarını söyledi.

Yalova turizm ile büyümek istiyor!

Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip kentlerinden biri olan Yalova yeni sanayi istemiyor. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, yüzde 70'i ormanlık ve yeşil alan olan kenttin sanayi ile değil, turizmle büyümesini istediklerini söyledi.

Ahmet Tahsin Yamaner kimdir?

Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) ve Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) Yönetim Kurulu Başkanı ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ahmet Tahsin Yamaner'i tanıyalım...

Tahsin Tarhan kimdir?

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan kimdir? Tahsin Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'ın biyografisi...

Tahsin Babaş kimdir?

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Tahsin Becan kimdir Haberi

Tahsin Becan kimdir

Turizm, süs bitkisi, gemi sanayi derken kent kimliği konusunda hala bir karar veremeyen Yalova’da şimdi de sanayi furyası yaşanıyor. Lc Waikiki’nin antrepo kurmak için yatırım yaptığı bölge özellikle İstanbul’dan gelmek isteyen üreticilerin kıskacında. Yalova coğrafi yapısı nedeniyle taleplere olumlu yanıt veremiyor. 


Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, ticaretin merkezi olma yolunda ilerleyen İstanbul’da arsa değerleri yükseldiği için üretimi başka yerlere taşımak isteyen sanayicinin ilk önce Yalova’nın kapısını çaldığını söyledi. Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projelerinin ardından makine ve otomotiv yan sanayinin yanı sıra lojistik sektörünün de Yalova’yı mercek altına aldığına dikkati çeken Becan, “Yalova’nın yüzde 59’u ormanlık alandan oluşuyor. Sanayi alanlarımız sınırlı. Buraya gelecek olan üretimlerin çevre dostu olması gerekiyor. Tüm bu sebepler dolayısıyla...