25 / 04 / 2024

Tamara Ecclestone hayvanat bahçesi

Tamara Ecclestone hayvanat bahçesi

Formula 1'in patronunun kızı Tamara Ecclestone (30), kızı Sophia'nın ilk doğum günü için inanılmaz bir parti hazırladı. Tamara süper lüks malikanesini, henüz etrafta ne olup bittiğini pek de anlamayan kızı için hayvanat bahçesine çevirdi.

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Petra Ecclestone Los Angeles'taki evini rekor fiyatına sattı!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un 30 yaşındaki kızı Petra Ecclestone, Los Angeles'taki evini 107 milyon dolara sattı.

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelikli tarafından kuruldu.

Ankapark sahibini buldu!

Dinozorlarıyla ünlü Ankapark sonunda sahibini buldu. GBM Ticaret- Çelik Ortak Girişim Grubu hayvanat bahçesi hariç Ankapark'ı yıllık 26 milyon 400 bin liraya 29 yıllığına kiraladı.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin kiralama süresi 29 yıla çıkarılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin, üzerinde hayvanat bahçesi ve temapark yapılması için 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin bir düzenlemenin daha önceden gerçekleştirildiğini anımsatan Ağbal, temapark projesinin nihai aşamasına geldiğini açıkladı..

Kuzey Yakası projesinde fiyatlar 349 bin liradan başlıyor!

Emlak Konut GYO, Başakşehir’deki yeni ofis projesine başladı. İçinde otel, şehir parkı ve hayvanat bahçesi gibi alanların bulunduğu proje satışa çıktı. 373 bağımsız birimin olduğu projede fiyatlar 349 bin liradan başlıyor.

Tamara Ecclestone hayvanat bahçesi Haberi

Tamara Ecclestone hayvanat bahçesi

Formula 1'in patronunun kızı Tamara Ecclestone (30), kızı Sophia'nın ilk doğum  günü için inanılmaz bir parti hazırladı. Tamara süper lüks malikanesini, henüz etrafta ne olup bittiğini pek de anlamayan kızı için hayvanat bahçesine çevirdi. Zebra, kuzu, midilli gibi hayvanları evine getirtebilmek için 270 bin liranın üzerinde para harcadı. Eve gün boyu dev kutularla...