29 / 03 / 2024

tango kule rotana işbirliği

tango kule rotana işbirliği

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Rotana Haziran'da iki otel açacak!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Haziran'da açılıyor!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana' ve ‘ Tango Arjaan by Rotana ’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

tango kule rotana işbirliği Haberi

tango kule rotana işbirliği

Ortadoğu'nun en büyük oteller zinciri; 12 ülkede, 26 şehirde, 100'e yakın oteliyle yılda 5 milyon konuk ağırlayan Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı. DAP Yapı'nın, Burgu, Dalga ve Tango Kule projeleri, Fenerbahçe'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması rezidans-otel konseptini öne çıkarıyor. Tango, Dalga ve Burgu Kule, bu yönüyle bölgenin nitelikli konaklama ihtiyacına bire bir yanıt veriyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Rotana işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Rotana işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Burgu...