29 / 03 / 2024

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak

TARSUS’ta bulunan kapalı semt pazarlarının çatılarına, elektrik üretimi için güneş enerji panelleri konulacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tasarruf sağlamak ve temiz enerji elde etmek adına konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Niksar Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 3 işyeri!

Niksar Belediyesi, Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark Projesi'nde yer alan 3 işyerini ihale usulü ile satışa sunuyor..

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Konyaaltı kapalı semt pazarında sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki pazar yerinin 15 gün içinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Aydınlıkevler kapalı semt pazarı gün sayıyor!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak Haberi

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak

Başkan Şevket can, “2,5 MW (megawatt)’lık lisansımızı aldık. 1 MW daha başvurumuzu yaptık. Lisansımız geldiği zaman 3.5 MW üretim lisansımızla Tarsus’taki sabit pazar yerlerimizin çatılarında güneş enerjisi panelleri ile elektrik üretimine geçeceğiz” dedi.

Yapılacak çalışma ile sınırsız güç kaynağı olan güneşten faydalanma imkanı bulacaklarının altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Bu yolla hem belediyemizin elektrik masraflarını sıfırlayıp hem de elektrik üretiminden kurumumuza bir gelir kaynağı kazandıracağız. Tarsus'umuza hayırlı olsun” diye konuştu.



Tarsus...