25 / 04 / 2024

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV Havalimanları'ndan 9 ay kira alınmadı mı?

Hisselerinin yüzde 46,12’sinin Fransız işletmecisi Aéroports de Paris Grubu’na ait olduğu TAV Havalimanları Holding’e, kira ayrıcalığı gündeme geldi. Bakanlık ayrıcalığı onayladı...

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

TAV Havalimanları'ndan 2019'un ilk yarısında 61.3 milyon euro net kar!

TAV Havalimanları, yılın ilk yarısında 345 milyon euro ciro ve 61.3 milyon euro net kar açıkladı. TAV'ın küresel ayak izi 28 ülkede 90 havalimanına ulaştı...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV büyük havalimanlarının peşinde!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Şener, "TAV olarak artık makas değiştirdik. Artık büyük havalimanları peşinde koşuyoruz" dedi...

TAV Havalimanları yönetici sorumluluk poliçesi!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetici sorumluluk poliçesi hakkında açıklama yaptı.

TAV Havalimanları Holding komite üyelerini seçti!

TAV Havalimanları Holding dün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında komite üyelerini belirledi.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı

Hamdi Akın,  ''Gerçekten çok çalıştık ve olmadık yerlerde, projeler, maketler hazırlattırdık ve bu da mümkündü.Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım"dedi Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pistin yapılması ve kapasitesinin artırılması için çok uğraştıklarını belirterek, "Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım" dedi.Akın, Uludağ Üniversitesi tarafından bir otelde düzenlenen "Bursa'da Markalaşma Yolunda Bir Adım Daha-İş...