24 / 04 / 2024

tavşancıl kentsel dönüşüm

tavşancıl kentsel dönüşüm

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Anayasa Mahkemesi'nden emsal kentsel dönüşüm kararı!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında, 3'te 2 çoğunlukla verilen yenileme ve yıkım kararı, Anayasa Mahkemesi'nden geçemedi. Yüksek Mahkeme tarafından Bağdat Caddesi'ndeki projede azınlık olan iki hissedarın, hak ettiklerinin verilmediği iddiasıyla bulunduğu bireysel başvuruda haklı gördü.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

tavşancıl kentsel dönüşüm Haberi

tavşancıl kentsel dönüşüm

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirdiği ziyaretlerde kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Büyükakın, Kocaeli'nin Dilovası’nda yerleşim yerlerinin sanayi bölgesinden çıkartılması için yeniden dönüşüm sürecinin başlatıldığını dile getirerek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın kararı ile TOKİ tarafından Dilovası’nın dönüşümü kapsamında Tavşancıl’da yapılacak olan 1500 konut için bölgede kamulaştırma çalışmaları başladı” dedi.

“YATAY MİMARİ HASSASYETİNE DİKKAT EDİLECEK” 

Büyükşehir Belediyesi olarak, yaklaşık 170 bin metrekare alanın 18 bin 500 metrekaresini kamulaştırdığını söyleyen  Başkan Büyükakın, “Tavşancıl rezerv yapı alanında yapılacak kamulaştırma yaklaşık maliyeti 128 milyon TL’dir. Şu ana kadar kamulaştırdığımız alan için toplam 15 milyon TL harcadık” şeklinde konuştu. Yeniden dönüşümde hiçbir vatandaşın...