17 / 04 / 2024

tedaş ihalesine en yüksek teklifi kim verdi

tedaş ihalesine en yüksek teklifi kim verdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi, İstasyon Mahallesi'ndeki 3 bin 361,00 metrekarelik konut alanı imarlı gayrimenkule 1 milyon 86 bin lira ile en yüksek teklif verildi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

TOKİ Tozkoparan ihalesine 34 milyon TL'lik teklif!

TOKİ'nin 18 Temmuz 2018 tarihinde günü gerçekleştirdiği Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesine 11 firma katıldı. İhalede en yüksek teklifi 34 milyon TL'lik bedelle Neoray İnşaat verdi.

Ilgın Şeker Fabrikası 637 milyona Alteks'in oldu!

Türkşeker ait Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesine en yüksek teklifi Alteks Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Turhal Şeker Fabrikası, Kayseri Şeker'in oldu!

Türkşeker ait Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesine en yüksek teklifi 569 milyon lirayla Kayseri Şeker Fabrikası verdi...

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi yapıldı. İhaleye 5 firma katıldı. Bizim Mahalle 1. Etap'ın ihalesine en yüksek teklifi Özak GYO vermişti.

İFM Merkez Bankası ihalesine en yüksek teklif YDA inşaat'tan!

TOKİ tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Merkez Bankasının ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti. İhaleye, 445 milyon 144 bin 524 TL ile en yüksek teklifi YDA inşaat verdi.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesine en yüksek teklif İdealist GYO'dan!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

tedaş ihalesine en yüksek teklifi kim verdi Haberi

tedaş ihalesine en yüksek teklifi kim verdi


Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'ye (TEDAŞ) ait bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, TEDAŞ'a ait Mersin'in Yenişehir ilçesi, Menteş köyündeki 359 metrekarelik taşınmazın 33/359 metrekarelik hissesine en yüksek teklifi, 62 bin 500 lira ile Metin Yiğit verdi.


Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi, İstasyon Mahallesi'ndeki 3 bin 361,00 metrekarelik konut alanı imarlı gayrimenkule  ise en yüksek teklif, 1 milyon 86 bin lira ile Gül Kardeşler Gıda ve Unlu Mamulleri Pazarlama Sanayi Ltd. Şti. tarafından...